Citiraj EmaG. prvotno napisa Vidi poruku
Pa kažu da se treba raditi dan poslije nego bi trebala dobiti m. Znači u ovom slučaju, ako uzmemo da si 12dpo, ti bi trebala raditi za tri dana, to ispada ponedjeljak. Ali mnoge od nas ne čekaju taj prvi dan kad kasni jer je najčešće vidljiva svijetla crtica (ako se radi o trudnoći) već i koji dan prije. Ali sad, to ti može biti dodatni stres, jer to što će ti sad biti negativan test ne znači da nisi trudna, nego si možda prerano testirala, ali ako je pozitivan, onda je pozitivan. I zato smo često nestrpljive pa pišamo po tim štapićima i prije :D
Ja sam se recimo trudila pišati na 14ti ili 15dpo, jer nisam htjela uloviti biokemijsku u slučaju da do toga dođe, ali ovaj mjesec kad je bio + sam radila na 12dpo i bila je svijetla crtica

Tako da, svaka od nas bi ti tu rekla drugačije, jer smo nestrpljive i želimo vidjeti tu crticu što prije. Ali ti odluči kako je najbolje za tebe da se ne živciraš i da nisi pod stresom.

Jao jao držim fige za jednu lijepu crticu
ja cu se pokusat strpit do ponedjeljka... nema mi smisla prije radit test,samo cu se razocarat. Ema hvala na podrsci,puno mi znaci. nadam se da ces malo te trudnicke carolije poslati i nama trudilicama