Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1641

Tema: Odbrojavanje 1/2019 by Viki88, chicha i EmaG.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Draga alice jako mi je zao zbog tvog iskustva i gubitka. To je nezamislivo nesto, i 6 mjeseci je mozda dovoljno za fizicki ozdraviti, ali psihicki tu treba malo duze. Ako vidis da jos, nisi spremna pricekaj jos malo.
    Ja sam nakon svakog gubitka tu bol htjela rjesiti samo sa uspjesnom trudnocom. Kakva cu biti kad dodje do nje ne znam. Vjerovatno ce me biti strah svega bas zbog prijasnjih iskustava tako da sigurno nece proci isto kao i kod cura kojima je to prva trudnoca i ne znaju (i ne moraju, i bolje sa da ne znaju) previse o tim losim stvarima.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

@ juustme409 i Ema G Hvala vam drage cure na podrsci. Ja sam eto u nekoj konfuziji skroz. Nigdje veze sa onim prije....u pocetku mi je samo trudnoca i bila na umu ali sada se nesto neckam. Ne radim to jer ne zelim bebu, cisto jer me strah i trudnoce i onoga nakon nje. Da budem iskrena, jos uvijek se plasim i seksa.
    Imam neki osjecaj da ja imam zakasnjelu reakciju na sve. U jendom momentu kazem da mislim da ja nisam sposobna da budem opet mama, onda onako vidim zenu sa novorodjencetom u gradu i suze mi samo krenu. Definitivno mislim da dok se dogadjalo nisam bila svjesna da se dogadja meni. Mene su zadnji mjesec trudnoce oporavljali za opstu anesteziju i cijeli taj jedan od dva mjeseca i kusur sam znala sta dolazi....u nekim trenucima sam plakala u nekim sam od nekog zaborava uzivala u toj trudnoci pa kad se uhvatim onda poludim. Ne znam sta bi mi bilo gore, spontani da je bio ili ovo sto sam mjesec primala agresivnu tearapiju kako bi moja pluca mogla podnijetu uspavljivanje. Svejedno, na dan tog prokletog čina doktor je rekao da se pojavio hematom koji je upucivao na moguci sponati i pripremu tijela da samo odbaci plod. Anyway...izvinite sto vas davim....ali nekako mi se najednom govori i pise o tome. Idem ja i na psihoterapiju ali ...ne nadodje mi bujica emocija bas u tom momentu uvijek.

Nadam se da ce nam svima buduce trudnoce proci u savrsenom redu i da cemo roditi zdrave bebice.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

I jao, ja sam napisala jedan odgovori koji nije odobren pa sam mislila da nisam poslala pa sam ponovo pisala i sada imam osjecaj da ce stici oba, slicna. :D

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj AliceInChains prvotno napisa Vidi poruku
    I jao, ja sam napisala jedan odgovori koji nije odobren pa sam mislila da nisam poslala pa sam ponovo pisala i sada imam osjecaj da ce stici oba, slicna. :D
    Dobro dosla[emoji847][emoji847][emoji847][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •