Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1641

Tema: Odbrojavanje 1/2019 by Viki88, chicha i EmaG.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Ma znam, baš tako.

Nego, jel zna netko od vas koja je istina oko toga koliko često trebaju biti odnosi? Mislila sam da je istina ono za svaka dva dana, a jučer čitam da je to mit pa sam sad malo

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma znam, baš tako.

Nego, jel zna netko od vas koja je istina oko toga koliko često trebaju biti odnosi? Mislila sam da je istina ono za svaka dva dana, a jučer čitam da je to mit pa sam sad malo
    Ajme draga, ja mislim da nema pravila... Mi probali i svaki dan i svaki drugi i nece ...a nakon poroda dok sam rodila trece imala sam jedan odnos nakon sest i pol tjedana nakon poroda i odmah prijalo, se sa tim kaj nisam ni prvu M tad jos dobila... A znam sigurno da bio samo jedan odnos posto muz dosao u sub.i u ned.vec otisao za njemacku i nije ga bilo tri tjedana doma nakon odnosa...

I mislim da stvarno nema pravila...

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Ma znam, baš tako.

mislim da nema pravila. kao i ljube,i kod mene je bilo pokrivanja svaki dan,pa svaki drugi, pa jedno vrijeme samo u vrijeme ovulacije...bilo je svakakvih kombinacija, a nikako potrefit. mislim da nas najvise koči psiha. jer,jbga,koliko god htjela biti opustena i ne mislit o tome,to je u podsvjesti i nemozes pobjec od toga.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Andydea123 prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da nema pravila. kao i ljube,i kod mene je bilo pokrivanja svaki dan,pa svaki drugi, pa jedno vrijeme samo u vrijeme ovulacije...bilo je svakakvih kombinacija, a nikako potrefit. mislim da nas najvise koči psiha. jer,jbga,koliko god htjela biti opustena i ne mislit o tome,to je u podsvjesti i nemozes pobjec od toga.
    Bas tako i taj je razlog najvise... Tako mi je i gin.rekao

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Ma znam, baš tako.

Pa gle, nije dobro svaki dan jer se ne stigne ekipa nakupiti kak se spada, a opet svaki drugi dan znači da konstantno u tebi ima svježe sperme koja može oploditi stanicu. Tako da ja vjerujem u to svaka dva dana, jer je logično, s tim da u dane kad vidim da ću sutra imati ovulaciju i taj dan kad imam ovulaciju, onda ujutro i navečer. Onda si pokrivena. Sve ovo ostalo - stres, da li će se spojiti, da li će se implantirati... na to ti ionako nemaš utjecaja. Ali imaš utjecaja na to da osiguraš da je ekipa stalno na terenu. Ak se razumijemo

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ma znam, baš tako.

Kod mene i mog muža je vrijedilo samo ako smo svaka 24 sata. Očito su moje jajne stanice kratko plodne. A toliko smo puta radili bebu i toliko sam puta bila trudna da smo to dokazali
    Ps 7 trudnoća, ali troje djece. Svaki par ima svoj ritam. Isprobavajte. U tome je isto čar

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •