Ma znam, baš tako.![]()
Nego, jel zna netko od vas koja je istina oko toga koliko često trebaju biti odnosi? Mislila sam da je istina ono za svaka dva dana, a jučer čitam da je to mit pa sam sad malo![]()
Ma znam, baš tako.![]()
Nego, jel zna netko od vas koja je istina oko toga koliko često trebaju biti odnosi? Mislila sam da je istina ono za svaka dva dana, a jučer čitam da je to mit pa sam sad malo![]()
Ajme draga, ja mislim da nema pravila... Mi probali i svaki dan i svaki drugi i nece ...a nakon poroda dok sam rodila trece imala sam jedan odnos nakon sest i pol tjedana nakon poroda i odmah prijalo, se sa tim kaj nisam ni prvu M tad jos dobila... A znam sigurno da bio samo jedan odnos posto muz dosao u sub.i u ned.vec otisao za njemacku i nije ga bilo tri tjedana doma nakon odnosa...
I mislim da stvarno nema pravila...
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
mislim da nema pravila. kao i ljube,i kod mene je bilo pokrivanja svaki dan,pa svaki drugi, pa jedno vrijeme samo u vrijeme ovulacije...bilo je svakakvih kombinacija, a nikako potrefit. mislim da nas najvise koči psiha. jer,jbga,koliko god htjela biti opustena i ne mislit o tome,to je u podsvjesti i nemozes pobjec od toga.
Pa gle, nije dobro svaki dan jer se ne stigne ekipa nakupiti kak se spada, a opet svaki drugi dan znači da konstantno u tebi ima svježe sperme koja može oploditi stanicu. Tako da ja vjerujem u to svaka dva dana, jer je logično, s tim da u dane kad vidim da ću sutra imati ovulaciju i taj dan kad imam ovulaciju, onda ujutro i navečer. Onda si pokrivena. Sve ovo ostalo - stres, da li će se spojiti, da li će se implantirati... na to ti ionako nemaš utjecaja. Ali imaš utjecaja na to da osiguraš da je ekipa stalno na terenu. Ak se razumijemo![]()