Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1641

Tema: Odbrojavanje 1/2019 by Viki88, chicha i EmaG.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ja sam jedini anti-visoke-temperature-i-vrucine tip hahahaha
    Moj je pokopao isto tako moja 3, 4. Al neda me ja. Tvrdoglavo stvore koje voli hladnije temperature.
    Mislim da ne volim ove vrucine bas zbog niskog tlaka. Inace je na donjoj granici, a kad upece padne toliko da jedva funkcioniram. Vrti mi se u glavi, boli me glava, spava mi se... Tako da ljeti slobodno vrijeme provodim pred klimom. Nikakve kave, kupanje, nista.. Dok ne padne mrak. A onda idem leci jer radim ujutro

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam jedini anti-visoke-temperature-i-vrucine tip hahahaha
    Moj je pokopao isto tako moja 3, 4. Al neda me ja. Tvrdoglavo stvore koje voli hladnije temperature.
    Mislim da ne volim ove vrucine bas zbog niskog tlaka. Inace je na donjoj granici, a kad upece padne toliko da jedva funkcioniram. Vrti mi se u glavi, boli me glava, spava mi se... Tako da ljeti slobodno vrijeme provodim pred klimom. Nikakve kave, kupanje, nista.. Dok ne padne mrak. A onda idem leci jer radim ujutro
    Ja ti isto imam jako nizak tlak ali meni sunce baš pomogne. Valjda jer mi se i inače stalno spava pa mi sunce digne energiju haha. Dobro, naravno da neću ići trčati po suncu, odmah bi se srušila. Ali ne trčim ni inače pa mi nije problem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •