Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1641

Tema: Odbrojavanje 1/2019 by Viki88, chicha i EmaG.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Ema, bas me zanimalo kad mi je. Negdje sam procitala da ustvari to nije dokaz da ovulacije uopce ima, al bolje ista nego nista. Po trajanju ciklusa ja sam mislila da je ovulacija 10-12 dan. Cini se da je ipak 13-15. Danas cu isto popiskit jednu da vidim da li je jos uvijek tamna linija.

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Citiraj Buncek prvotno napisa Vidi poruku
    Ema, bas me zanimalo kad mi je. Negdje sam procitala da ustvari to nije dokaz da ovulacije uopce ima, al bolje ista nego nista. Po trajanju ciklusa ja sam mislila da je ovulacija 10-12 dan. Cini se da je ipak 13-15. Danas cu isto popiskit jednu da vidim da li je jos uvijek tamna linija.
    Ma to sam i ja čitala da nekim ženama LH bude radi nečega stalno visoko i ne mogu čitati te trakice, ali to su iznimke, nemoj se s tim opterećivati. Ti testovi su osjetljivi na porast luteinskog hormona a on pokazuje da dolazi do O. Nema tu puno komplikacije.
    Ugl, koliko vidim po onim slikama koje si poslala peak ti je bio 12., znači kroz 12-24 h ide O. Ja sam kad bi imala peak pokrila taj isti dan ujutro i navečer i drugi dan isto tako. Za svaki slučaj. Probaj više od jednom u svakom slučaju, da budeš mirnija.
    Ako ti je sad već svijetla, to je ok, moguće da je već prošla i da si ulovila peak. I probaj za svaki slučaj sad naredne dane usporiti i odmarati, ležati i tako to. Nije na odmet

Ja sam si te trakice ljepila na papir sa označenim datumima i vremenom u danu (najčešće bi oko 14h i poslije oko 17-18h) i tako uspoređivala iz mjeseca u mjesec kad se približava. Tako ćeš ih najbolje skužiti da ti poslije neće ni trebati usporedbe, skužit ćeš odmah kad dolazi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •