Lista za 25.07.2019.
(Ne) čekalice
Riri92~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice
Himalaya~~~~~~~~~~~~~25.dc
ljube555~~~~~~~~~~~~~24.dc
justme409~~~~~~~~~~~~24.dc
Andydea123~~~~~~~~~~~23.dc
anđeo26012013~~~~~~~~~17.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~14.dc
Buncek~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
mašnica~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~3.dc
A navikla sam vec na to da nista od trudn.
Drugi tjedan u cetvrtak narucena sam na hsg i jedva to cekam
A ovaj ciklus koji bio uopce sve bez veze...hodala sam na folikul.i O bila definitivno po rijecima dr.12i 13dc... posto 11dc folikul bio 22mm a 14dc vidila zuto tijelo... po tome 12 ili 13dc to je bila sub.ili nedelja znaci da mi ovaj vikend tek u sub.ned.ili pon.trebala doci M a ona dosla 24dc ...
Znaci ciklus bio od 23dana a po tomu O bila 9dc vec... a po uzv na 11dc jos bio folikul... i sada ti to sve skuzi... ili ona nije dobro pogledala pa to mozda bila cista a ne folikul ili ciklus skratio se posto zbog druge faze ciklus da nije bio od 14dana nego bio kraci puno...
Jedino znam jako dobro da sam vec luda od svega toga i ocajna i jadna i jako umorna...
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Što se događa kada jajnik kao da se stvrdne i napne prema gore, kao da se izboči osjetim pod rukom? Najčešće samo jedan...
Lista za 26.07.2019.
(Ne) čekalice
Riri92~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice
justme409~~~~~~~~~~~~25.dc
Andydea123~~~~~~~~~~~24.dc
anđeo26012013~~~~~~~~~18.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~15.dc
Buncek~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
mašnica~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~4.dc
ljube555~~~~~~~~~~~~~2.dc
Ahhhh....
To idem samo radi toga da ostalo samo hsg za napraviti... i da potvrdim svoju intuiciju i svoje sumnji da je ipak kiretaza zacjepila jajovodi...
Ova M mi je tako obilna i bolna da je to strasno i jos je tri cetiri dana dosla prije ....
Tek u cetvrtak cu znati 100% dal idem na hsg ili ne...posto postoje mogucnost da me bude papa zeznuo
Jedva cekam hsg a strah imam prvo pd loseg nalaza a drugo dal bude bolno
Ne znam koliko ću ti pomoći, ali ja uvijek gledam na takve stvari da ako je i loše, bolje da znam da je loše. Nemaš ništa od neznanja, a ako je loše onda bar možeš ići dalje na neke druge načine. U svakom slučaju, sretno.![]()
Ja sam od jutros potpuno uvjerena da sam trudna, uopće ne znam koji mi je vrag.Jučer sam bila potpuno uvjerena da nisam, izašla van, pila. Danas sam toliko uvjerena da ne želim ni pomirisati alkohol hahaha.
Lista za 27.07.2019.
(Ne) čekalice
Riri92~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~27.dc
justme409~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice
Andydea123~~~~~~~~~~~25.dc
anđeo26012013~~~~~~~~~19.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~16.dc
Buncek~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
mašnica~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~5.dc
ljube555~~~~~~~~~~~~~3.dc
Ništa od mog strpljenja.![]()
Napravila sam test jutros, pozitivan.![]()
Riri, krece novo odbrojavanje[emoji847][emoji847][emoji847][emoji847][emoji847]
Hvala![]()
Ne kasni, treba doći za dva dana. Piše u uputama da može 5 dana prije očekivane menstruacije pa se vodim time.![]()
Tlak mi je još niži nego inače pa sam umorna. Do prije 2 dana sam osjećala grčeve u jajnicima kao u pms-u ali to je sad prešlo više u neku napetost. I sise me užasno bole, pogotovo kad idem niz stepenice.![]()
Kad sam u pms-u onda se bol smanjuje kako treba doći menga, a sad sve jače.
Čestitam Riri! Zelim ti urednu i skolsku trudnocu!![]()
Riri ajmeeee kako lijepe vijesti!!! Čestitam!!! Neka je sa srećom!![]()
Ririii ajme pa divne vijesti ,hvala Bogu bilo je i vrijeme :happy:cestitam
![]()
![]()
Posljednje uređivanje od Viki88 : 28.07.2019. at 02:22
Lista za 28.07.2019.
(Ne) čekalice
Riri92~~~~~~~~~~~~~~~29.dc-test pozitivan!!!
Himalaya~~~~~~~~~~~~~28.dc
justme409~~~~~~~~~~~~27.dc
Andydea123~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice
anđeo26012013~~~~~~~~~20.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~17.dc
Buncek~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
mašnica~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~6.dc
ljube555~~~~~~~~~~~~~4.dc
Hvala!
Da, nadam se da će trajati što kraće haha. Pričekat ću pregled pa onda otvaram. Sutra ću ići izvaditi betu pa ću odmah vidjeti i kad bi trebao biti pregled.![]()
Hvala!![]()
Ja bih rekla da je tajna stvarno u opuštanju. Odnosno, vjerujem da je na meni to djelovalo. Mene inače psiha može zakočiti ajme, tako da mi je sad dobro došlo što sam se potpuno opustila i što nisam uopće razmišljala o trudnoći. Prestala sam sumanuto čitati sve o začeću, pratiti, brojati.. Po internetu stvarno milijun glupih savjeta, čak sam pročitala nedavno da ima razlike u kvaliteti sperme muškarca koji ide spavati prije 22:30 i poslije 22:30Tako da sam to sve maknula od sebe i odlučila samo uživati u godišnjem, moru, suncu, Turskoj, mužu i sebi, jel.
![]()
Riri wow čestitam! Želim ti urednu i školsku trudnoću!
Meni je danas 1dc.
Hvala![]()
Ma kontam Ljube, zato i kažem da vjerujem da je kod mene bio problem to što sam samu sebe kočila sa previše razmišljanja.![]()
Ja vama svima držim fige da se što prije ukažu plusići, a bilo bi super i da neka sa mnom otvara odbrojavanje, da ne budem Pale sam na svijetu.![]()
Ja se vracam u 9tom mj. Otici cu tad napokon na pregled kod gin. I ako ostane kako sad predvidja aplikacija, O na moj rodjendan,, mozda bude zanimljiv poklon za taj rodjendan
Imam jos mjesec dana cekanja. Jedino je to malo frustrirajuce kad fali jedan dio... Ali dobro.
Justme ja ću ti samo poslatii poželjeti da se nauživaš što više možeš do 9. mjeseca i da onda rođendan bude posebno obilježen!
![]()
Ja sam jucer pisnula lh trakicu i prilicno je potamnila. Drzim fige da mali spermic nadje put do jajne stanice. Hehehehe! Ajmooo![]()
Lista za 29.07.2019.
(Ne) čekalice
Riri92~~~~~~~~~~~~~~~30.dc-test pozitivan!!!
Andydea123~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice
anđeo26012013~~~~~~~~~21.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~18.dc
Buncek~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
mašnica~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~7.dc
ljube555~~~~~~~~~~~~~5.dc
justme409~~~~~~~~~~~~2.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~2.dc