Jagodice, također. Isto tako i ja.I hvala na preporuci, pročitat ću.
![]()
Justme, mislim da ne. U biti mislim da je svima ljubav prema vlastitom djetetu nešto najprirodnije moguće i da svatko svoje dijete/djecu voli najviše na svijetu. Ne ubrajam neke psiho manijake sad u ovo.Mislim, ja gledam po svom primjeru i po primjerima ljudi koje znam. Ima ljudi kojima se dogodilo i jedno i drugo, odnosno i trudnoća do koje su došli kroz postupke, a i prirodna ili čak slučajna trudnoća. Ne vjerujem da netko od njih jedno dijete voli više, a drugo manje. Pa onda kad pogledaš da ima obitelji gdje muž/žena već imaju dijete ali ga ti ljudi prihvate kao svoje, a nisu za njega morali proći doslovno ništa, samo je došlo. :D

I hvala na preporuci, pročitat ću.
Mislim, ja gledam po svom primjeru i po primjerima ljudi koje znam. Ima ljudi kojima se dogodilo i jedno i drugo, odnosno i trudnoća do koje su došli kroz postupke, a i prirodna ili čak slučajna trudnoća. Ne vjerujem da netko od njih jedno dijete voli više, a drugo manje. Pa onda kad pogledaš da ima obitelji gdje muž/žena već imaju dijete ali ga ti ljudi prihvate kao svoje, a nisu za njega morali proći doslovno ništa, samo je došlo. :D