Evo pulinka je sažela pa je potpisujem.
casa, ne znam jesi li smetnula, rekla sam da je mama bila u grupi i dapače jedino što smo mi tražili kroz grupu je da se sazove roditeljski na temu nemoguće atmosfere u razredu i ometanja nastave (nije to nikakva tračerska grupa), na što je ta mama otvorila temu i rekla da budemo otvoreni i direktni i njoj osobno prijavljujemo sve pojedinačne slučajeve da će to ona rješavati sa svojom curicom (neću ni naglašavati na koji način je kažnjava, curica je rekla da je zaključa navečer u sobu bez večere i bude zaključana do jutra, strašno). Naravno da se tim treba bavit str.služba a ne takva majka jer nitko od nas ne želi da na taj način kažnjava vlastito dijete. Duboko sam uvjerena da svim ovim potezima pomažemo djetetu da dobije adekvatnu pomoć i da se napravi obit.anamneza jer je dijete očito zlostavljano, na koji sve način ne bih se usudila tu pisati.
A na stop s rukom naprijed, jačanju samopouzdanja djece i zaštite vlastite osobe mogu se samo nasmijatipa na tome rade još od listopada, al to niš ne pomaže u ovakvom teškom slučaju.
Kažu trebate svi osnažiti svoju djecu da se znaju obraniti, neka djeca su probala s tom stop rukom, rezultat niente. Opet šamarčina od djevojčice. Ona uopće nema empatije i kao da ne povezuje uzrok i posljedicu. Ona zna čak i puno jače od sebe gurnut, jednom je dvojicu dečkih puno jačih od sebe bacila na pod (završili na hitnoj) jer su je priječili da skida dečkića prvašića u kojeg je "zaljubljena", isto iz razreda. :/ (ej skidanje dječaka..) kažem vam drama.
Ja zaista nisam tip osobe koja će preuveličavat.
Trenutno rješenje je da je uz nju uvijek, al uvijek jedna od 3 osobe koje su joj dodijeljene (asistentica + jedna studentica na praksi+ netko iz str.tima). Ne smije ni sekundu ostat sama, odmah napravi neko sr...
A curica je inteligentna, jakoo mi je žao, no majka ne želi da dijete ode na procjenu i dobije psihol./stručnu pomoć koja je potrebna djetetu, a i njoj.
Nego ajmo vratiti Zuskinu temu na ocjenjivanje.

). Naravno da se tim treba bavit str.služba a ne takva majka jer nitko od nas ne želi da na taj način kažnjava vlastito dijete. Duboko sam uvjerena da svim ovim potezima pomažemo djetetu da dobije adekvatnu pomoć i da se napravi obit.anamneza jer je dijete očito zlostavljano, na koji sve način ne bih se usudila tu pisati.
pa na tome rade još od listopada, al to niš ne pomaže u ovakvom teškom slučaju.
Odgovori s citatom