Pokazuje rezultate 1 do 50 od 732

Tema: 1. razred: program i ocjenjivanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku

casa, ne znam jesi li smetnula, rekla sam da je mama bila u grupi i dapače jedino što smo mi tražili kroz grupu je da se sazove roditeljski na temu nemoguće atmosfere u razredu i ometanja nastave (nije to nikakva tračerska grupa), na što je ta mama otvorila temu i rekla da budemo otvoreni i direktni i njoj osobno prijavljujemo sve pojedinačne slučajeve da će to ona rješavati sa svojom curicom (neću ni naglašavati na koji način je kažnjava, curica je rekla da je zaključa navečer u sobu bez večere i bude zaključana do jutra, strašno ). Naravno da se tim treba bavit str.služba a ne takva majka jer nitko od nas ne želi da na taj način kažnjava vlastito dijete. Duboko sam uvjerena da svim ovim potezima pomažemo djetetu da dobije adekvatnu pomoć i da se napravi obit.anamneza jer je dijete očito zlostavljano, na koji sve način ne bih se usudila tu pisati.

Svatko tko ima saznanja o obiteljskom nasilju ili zanemarivanju djeteta duzan je to prijaviti policiji i/ili CZSS. To se svakako odnosi i na vas roditelje iz razreda i viber grupe.
    Odbijanje dijagnostike i terapije za dijete s takvim poteškoćama ne znam kako drugačije okarakterizirati nego zanemarivanje.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj no@ prvotno napisa Vidi poruku
    [/B]Svatko tko ima saznanja o obiteljskom nasilju ili zanemarivanju djeteta duzan je to prijaviti policiji i/ili CZSS. To se svakako odnosi i na vas roditelje iz razreda i viber grupe.
    Odbijanje dijagnostike i terapije za dijete s takvim poteškoćama ne znam kako drugačije okarakterizirati nego zanemarivanje.
    no@, to je tako u teoriji. Vjeruj mi, ja sam probala, preko stručne službe, školskog liječnika i czss riješiti neke stvari. Dobila sam samo šturi odgovor da je obitelj već u programu czss, ali riješilo se nije ništa. Ja sam sigurna da su potrebe puuuno veće od mogućnosti stručnih službi i czss, ali na ovom slučaju koji poznajem stvarno nisam vidjela baš nikakav pomak. Osoblje škole (ne članovi stručne službe nego ostali) su me uvjeravali da je to tako već generacijama. Svatko vidi problem iz svojeg kuta. Žao mi je samo što se premalo vodilo računa o interesima djeteta/djece (bilo ih je više) ali eto, ima problema koji su teško ili nikako rješivi, a osnovna škola je obvezna za sve i nema uzmaka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •