-
Meni se cini da jednostavno ako imas solidnog citaca, nemas brige kakvu ces uciteljicu dobit. I naravno, puno je i u promatracu. Roditelj odlikasa drugacije dozivljava ucitelja od roditelja zaboravnog i zaigranog djeteta s trojkama. Ovo je istina ma sto mi mislili o tome.
I osobno mislim da su zadatci iz matematike premalo zahtjevni, ovi problemski. Da ne poticu i ne formiraju problemsko razmisljanje kako bi mogli, a da je danas korist od zbrajanja i oduzimanja bez problemskog razmisljanja nikakva...
I sto se tice interpunkcije, moj je prvas prosle godine dobio 4 iz diktata samo s jednom greskom jer recenicu Koji je danas dan? je napisao s usklicnikom. On je tako shvatio, kao, ajme dana... I mislim, jedna greska u tri recenice jest 4. Mislim da ta recenica jest bila dvosmislena, ali ako je procitana s upitnom intonacijom...
-
Moj ima skoro sve petice i iz hrvatskog, matematike i pid-a. Mislim da je jucer dobio prvu cetvorku iz matematike, jer nije znao rijesit zadatak s jednadzbom - otprilike je takav zadatak. Ovak ucitelj je dosta zahtjevan. Zato ima trojke i cetvorke iz likovnog :D al neka ima, grafonotorika mu zaista (jos) nije jaca strana. No, napredak je ogroman.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma