Pokazuje rezultate 1 do 50 od 732

Tema: 1. razred: program i ocjenjivanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovisi li sve o učiteljici, ili je možda i do novih generacija - djece i roditelja?
    ili je taj pojam "nove generacije" neka fama koja sada vlada u nas

naše učiteljice su srednjih godina, ali sve do jedna kažu da nove generacije iziskuju i nove metode (nažalost, sva moguća papirologija, značke koje moraju zaraditi, teško se stignu educirati ili nemaju uopće edukaciju koja bi im pomogla da nauče nove metode)

puno je više djece koja iziskuju prilagodbe, roditelji su pretjerano zaštitnički nastrojeni, nema više autoriteta i poštovanja, kod kuće se negativno govori o učiteljima i školi ...

i taj podatak "ima sve jedinice" također bih uzela sa zadrškom i djetetu rekla da ima djece kojoj treba malo veća pomoć, i da ju vjerojatno učiteljica i pruža, i također da razredni prijatelji također mogu pomoći takvom djetetu (kod nas rotiraju mjesta sjedenja svaka dva tjedna, i kad moju zapadne takvo jedno dijete, uvijek podsjetim da mu pomogne, pokaže prstom u knjizi na zadatak, da mu da prepiše itd.)

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    ovisi li sve o učiteljici, ili je možda i do novih generacija - djece i roditelja?
    ili je taj pojam "nove generacije" neka fama koja sada vlada u nas

naše učiteljice su srednjih godina, ali sve do jedna kažu da nove generacije iziskuju i nove metode (nažalost, sva moguća papirologija, značke koje moraju zaraditi, teško se stignu educirati ili nemaju uopće edukaciju koja bi im pomogla da nauče nove metode)

puno je više djece koja iziskuju prilagodbe, roditelji su pretjerano zaštitnički nastrojeni, nema više autoriteta i poštovanja, kod kuće se negativno govori o učiteljima i školi ...

i taj podatak "ima sve jedinice" također bih uzela sa zadrškom i djetetu rekla da ima djece kojoj treba malo veća pomoć, i da ju vjerojatno učiteljica i pruža, i također da razredni prijatelji također mogu pomoći takvom djetetu (kod nas rotiraju mjesta sjedenja svaka dva tjedna, i kad moju zapadne takvo jedno dijete, uvijek podsjetim da mu pomogne, pokaže prstom u knjizi na zadatak, da mu da prepiše itd.)

Bome si me u žicu pogodila. Ja sam od stare škole i ova mi priča s prilagodbom novim generacijama ide prilično na živce. Sad bi se svi koji na neki način opslužuju nove generacije trebali prilagoditi tome što se njima ne da pogledati u običan tekst nego sve mora biti jako zabavno da bi njima bilo lakše, da bi nam učinili uslugu i nešto pročitali. Kamon! Ona volja za istraživanjem što Zuska navodi u nekom postu za svog dječaka je neviđena kategorija. Zuska, drži se, takvi će sigurno biti traženi, to je vrsta koja izumire

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •