Pokazuje rezultate 1 do 50 od 732

Tema: 1. razred: program i ocjenjivanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja to zaista u nastavi vidim u zadnjih 25 g. , opći pad motoričkih sposobnosti, pad ambicije, želje da se uloži ekstra trud. Prije stvarno nije bilo zamislivo da ti učenik od sata do sata ne otvori note pa tako 5 mjeseci, a to je sad prilično često, dok roditeljima tu nije ništa čudno (misle da se na satu može sve navježbati).

Ovo s pojednostavljivanjem najvidljivije je u RN jer se čak i ja sjećam kompliciranijih stvari koje smo učili iz prirode (ćirilicu da i ne spominjem). Kasnije u 5.r. bili su skupovi u mat. kojih sad nema. Razgovarali smo već da me buni kemija i biologija koje mi se sad čine opsežnije, ali tadašnje profe kažu da nije tako, ne znam...

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ja to zaista u nastavi vidim u zadnjih 25 g. , opći pad motoričkih sposobnosti, pad ambicije, želje da se uloži ekstra trud. Prije stvarno nije bilo zamislivo da ti učenik od sata do sata ne otvori note pa tako 5 mjeseci, a to je sad prilično često, dok roditeljima tu nije ništa čudno (misle da se na satu može sve navježbati).
    Da, ovo i ja vidim. Jako.
    A drago mi je da si napisala za ovo s neotvaranjem nota jer sam i sama išla godinama u muzičku i vježbala svakodnevno, sasvim solidnog talenta. Djeca mojih prijatelja ne vježbaju, a roditelji se sprdaju kako nastavnik očekuje da mali vježba između satova. I svima odlično ide. Umalo sam pomislila da sam ipak bila "retardirana" učenica kad sam svaki dan vježbala i nisam imala sve petice u srednjoj. Sjećam se dvoje učenika je išlo na instrukcije iz harmonije.

Pregazit će nas Kinezi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •