Pokazuje rezultate 1 do 50 od 732

Tema: 1. razred: program i ocjenjivanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Da, i zato mislim da je za nju dobro da sama vjezba ili ne vjezba.
    Jelena, nitko ne posjedne dijete i ne pise slova od pocetka do kraja retka. Neko dijete ce radije bojati slova pa ih rezati, neko dijete ce radije crtati po brasnu... tu stvarno ima gomila mogucnosti. I nemoj pitati ajde procitaj... vec samo citaj polako s njim. Meni se cini da je sve dok dijete ne stekne sigurnost u vlastito citanje puno bolje ovako. A po gradu pitanja o necemu... tipa gdje tu ima pecivo za kupit ... Ja sam bila stayathome mama i svasta sam s njima radila. I inace imam taj poducavamstil roditeljstva.
    Casa, moje dijete čita
    Piše samo tiskana.

Mi smo davno pronasli svoj modus operandi.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Casa, moje dijete čita
    Piše samo tiskana.

Mi smo davno pronasli svoj modus operandi.
    Nit ga nemoj uciti pisati frckice.jer ak ga ne naucis kak budu pisali u skoli opet moze biti greska.
    Pise li samo velika ili i mala slova. Kod malih isto ovisno o programu zna biti razlika. Napose u slovima u knjizi ipisanim slovima ali stari naziv stampani. Rukopis se tu dosta razlikuje od stampe.
    Koliko je on sad ?

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Nit ga nemoj uciti pisati frckice.jer ak ga ne naucis kak budu pisali u skoli opet moze biti greska.
    Pise li samo velika ili i mala slova. Kod malih isto ovisno o programu zna biti razlika. Napose u slovima u knjizi ipisanim slovima ali stari naziv stampani. Rukopis se tu dosta razlikuje od stampe.
    Koliko je on sad ?
    Nisam ga ja ni ucila pisati, to je on sam uz carobnu plocu na TVu, koja mu je bila omiljena s 2 god, a imao je plocu i krede u sobi i onu magnetnu malu. Sam bi odjurio vjezbati s kredom prvo. Pokusala sam isto s crticem Loui (nacrtaj nam sliku Lui), al ne pokusava nacrtati vlak,žabu, drvo... sa zecicem. Sad je 3,5god.
    Trenutno je u vremenskoj prognozi i satu, digitalni i kazaljke. Bio je u probavnom sustavu pred par mjeseci. Pa su ga vene i arterije zanimale. Pa kako rade kucanski aparati. Tako, nesto ga zanima i onda pili po tome. Ja nabavim onda dobru slikovnicu (na njemackom) koja mu prati trenutni interes.
    U vrticu su se cudili da ga ne namjeravamo ranije dati u skolu. Jos uvijek nam ne pada na pamet, al nikad ne reci nikad.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 24.05.2019. at 10:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •