Pokazuje rezultate 1 do 50 od 732

Tema: 1. razred: program i ocjenjivanje

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Nit ga nemoj uciti pisati frckice.jer ak ga ne naucis kak budu pisali u skoli opet moze biti greska.
    Pise li samo velika ili i mala slova. Kod malih isto ovisno o programu zna biti razlika. Napose u slovima u knjizi ipisanim slovima ali stari naziv stampani. Rukopis se tu dosta razlikuje od stampe.
    Koliko je on sad ?
    Nisam ga ja ni ucila pisati, to je on sam uz carobnu plocu na TVu, koja mu je bila omiljena s 2 god, a imao je plocu i krede u sobi i onu magnetnu malu. Sam bi odjurio vjezbati s kredom prvo. Pokusala sam isto s crticem Loui (nacrtaj nam sliku Lui), al ne pokusava nacrtati vlak,žabu, drvo... sa zecicem. Sad je 3,5god.
    Trenutno je u vremenskoj prognozi i satu, digitalni i kazaljke. Bio je u probavnom sustavu pred par mjeseci. Pa su ga vene i arterije zanimale. Pa kako rade kucanski aparati. Tako, nesto ga zanima i onda pili po tome. Ja nabavim onda dobru slikovnicu (na njemackom) koja mu prati trenutni interes.
    U vrticu su se cudili da ga ne namjeravamo ranije dati u skolu. Jos uvijek nam ne pada na pamet, al nikad ne reci nikad.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 24.05.2019. at 10:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •