Pokazuje rezultate 1 do 50 od 732

Tema: 1. razred: program i ocjenjivanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Evo teme za mene.
    Jučer mi dijete iz škole priča da su imali likovni, da je krasno nacrtala, dobila odličan, ali je kolega dobio tri jer nije pratio upute. Okej, ne ocjenjuje se talent već sposobnost praćenja upute. Ali ipak, ...?
    Onda da neke kolege ne pišu zadaće, ne znaju brojati, ne znaju slova, i tako. S klincem nitko doma ne radi. Dijete ne zna jer je zanemareno. Moja bi bila isto tako da ne posjednem svaki dan i ne dam od stola dok sve ne napravi.
    Koga se tu i što ocjenjuje? Ja bih rekla da dijete dobije jedan i kažnjeno je jer doma nema roditelje koji vode brigu, a to je nepravda do bola jer ga se zakida za start u životu. Prvo od roditelja, onda od škole i zajednice.
    Shvaćam da je tu uloga dnevnog boravka dobra, ali ovo dijete ne ide ni u taj boravak.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Evo teme za mene.
    Jučer mi dijete iz škole priča da su imali likovni, da je krasno nacrtala, dobila odličan, ali je kolega dobio tri jer nije pratio upute. Okej, ne ocjenjuje se talent već sposobnost praćenja upute. Ali ipak, ...?
    Onda da neke kolege ne pišu zadaće, ne znaju brojati, ne znaju slova, i tako. S klincem nitko doma ne radi. Dijete ne zna jer je zanemareno. Moja bi bila isto tako da ne posjednem svaki dan i ne dam od stola dok sve ne napravi.
    Koga se tu i što ocjenjuje? Ja bih rekla da dijete dobije jedan i kažnjeno je jer doma nema roditelje koji vode brigu, a to je nepravda do bola jer ga se zakida za start u životu. Prvo od roditelja, onda od škole i zajednice.
    Shvaćam da je tu uloga dnevnog boravka dobra, ali ovo dijete ne ide ni u taj boravak.
    Žuta, nema ti gore stvari nego se petljati i stvarati mišljenje temeljem izjave svog djeteta. Prvo, nemaš pojma što se u toj obitelji i s djetetom događa. Drugo, ni tvoje dijete ne može objektivno procijeniti o čemu se radi. Treće, ne trebaju te zanimati druga djeca niti se trebaš nad njima zgražati. Gledaj svoja posla jer ti je, inače, mali korak od popovanja na forumu do popovanja na roditeljskom sastanku.
    Sigurna sam da ne bi željela da drugi komentiraju tvoju djecu, a da nemaju pojma u kakvim okolnostima odrastaju.
    Sorry ako sam preoštra, zbilja pišem u najboljoj namjeri
    jer dijete koje si sad slučajno opisala upravo je moje dijete u 1. razredu (davnih godina).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •