Pokazuje rezultate 1 do 50 od 732

Tema: 1. razred: program i ocjenjivanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Što se tiče ocena iz fizičkog, obično se dobijaju samo petice, ako išta učestvuješ i bar pokušaš da uradiš ono što je na programu. I to mi je daleko opušteniji pristup nego u moje vreme, gde sam ja kratkovida bez naočara (jer su takva bila pravila) trebala da dostignem apsolutno iste ciljeve kao i ostali. Pa pošto naravno nisam mogla, NN veće mi je uvek na kraju godine ljubazno "poklanjalo" peticu, što je razredna uvek nepogrešivo tako i formulisala pred svima.

Nije da me je nešto oštetilo mnogo, ali tek u ovim godinama sam shvatila da bismo svi mi kratkovidi u današnjem programu imali pravo na individualizaciju, i da prethodni sistem nije baš u svemu bio naročito fer.
    (Uostalom, Vrci, zar ne bi i tvoje dete moglo imati neki oblik prilagođavanja, samo iz fizičkog, zapravo je vrlo nepravedno što nema?)

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Što se tiče ocena iz fizičkog, obično se dobijaju samo petice,

kako gdje!
    moja je curica smotana na mater, neke stvari joj idu, ali u dosta toga je trapava
    lani, u prvom razredu, imala je iz TZK četvorke i petice, i na kraju joj učiteljica zaključila tjelesni 4 (ostali predmeti svi 5, u moje vrijeme se to poklanjalo nama smotanim štreberima)

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    kako gdje!
    moja je curica smotana na mater, neke stvari joj idu, ali u dosta toga je trapava
    lani, u prvom razredu, imala je iz TZK četvorke i petice, i na kraju joj učiteljica zaključila tjelesni 4 (ostali predmeti svi 5, u moje vrijeme se to poklanjalo nama smotanim štreberima)
    Bljak za učiteljicu.
    Znam da se to i danas može, ali ono, većina učiteljica nije takva, srećom. Kakvu im to radost donosi, da ostave detetu četvorku iz fizičkog, evo nije mi jasno...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •