Pokazuje rezultate 1 do 50 od 732

Tema: 1. razred: program i ocjenjivanje

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam na koji štos bih trebala troje djece ić svakom jednom mjesečno, okej možda popodne. Msm stvari su vrlo nezahvalne za roditelje koji sami podižu djecu.
    Uostalom sve kaj mi kaže može i emailom.
    Ne razumijem čemu je potreban taj kontakt oko u oko, posebno jer je uvijek bila buka, cika, dreka i ometanje.
    Pa tebi je u interesu da znaš što se u školi događa. Ne moraš fizički ići, ali moraš biti u kontaktu s učiteljicom tj. razrednicom. Uostalom, tako je i drugim roditeljima, ljudi imaju kojekakvih obveza, a informacije su svaki TJEDAN i to obično naizmjence ujutro i popodne. Evo primjera - ovo sam prvo našla http://www.os-tujevica-zg.skole.hr/w...h-informacija/. To je naročito važno ako imaš natezanje oko skrbništva, da ti netko ne natoči na vrat "nebrigu o djeci". Ne bi trebalo ništa prepustiti slučaju. Neš ti muke, jednom mjesečno upitati učiteljicu kako je dijete i ima li potrebe da se vidite. Osim toga, imaš bolji uvid u to kako je u školi (uključujući i drečanje i ometanje), a i dijete također na taj način stekne svijest da si ti prisutna u školi i da ćeš ovako ili onako doznati sve što ti ne kaže.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 26.06.2023. at 12:22

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •