Pokazuje rezultate 1 do 50 od 344

Tema: Djeca vegetarijanci, roditelji mesojedi.. i obrnuto

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Plus mi se čini da joj tu šalješ (nepripremanjem 2 vrste obroka) dobru poruku kako mama nije restoran s više menija ako nije nužna potreba. Tj. meni bi to bila dobra odgojna poruka za kćer koja će jednog dana sama biti domaćica i boriti se protiv društvenih očekivanja.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Plus mi se čini da joj tu šalješ (nepripremanjem 2 vrste obroka) dobru poruku kako mama nije restoran s više menija ako nije nužna potreba. Tj. meni bi to bila dobra odgojna poruka za kćer koja će jednog dana sama biti domaćica i boriti se protiv društvenih očekivanja.
    Napola dobar point! Ali da povežem sa Zuskinom temom o prvašićima, ne odgaja se na taj način nekoga tko će udovoljavati društvenim očekivanjima, nego nekoga tko očekuje da društvo udovoljava njima. I nikad dosta. I nema tu sreće ni za tog kojemu se udovoljava jer postane nezasitan.

Ja isto mislim da se može dobiti dovoljno mesa i izvan kuće. Ja sam svom isto rekla da mu ja nikad neću kupiti ni kokakolu, ni lizalicu. I neću. Protivi se mojim uvjerenjima. Ako se negdje ogrebe, to me nije briga.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •