Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: Padanje kose

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Tri godina od poroda, kosa mi je slaba, uvijek je i bila. Postoji li nešto provjereno, da nije rekla kazala, kaj bi pomoglo bar malo? Ono, priroda me nije nagradila bujnom kosom pa sumnjam da može izrasti folikul gdje ga nije ni bilo.
    Kosa je slaba i ispada u periodu stresa, ne samo od trudnoće i poroda, nego i u drugim traumatičnim situacijama.

Ono što pomaže kod oporavka bila bi kombinacija vitamina i minerala. Evo iz glave, vitamini C, D, E, beta karoten, željezo i selen. Možda bi se našlo još toga. Uzmi u ljekarni neki kombinirani pripravak.

Beti3 je negdje spomenula koji preparat je dobivala nakon loma noge za brži oporavak, pa je napisala da joj nokti i kosa nikad nisu bili u boljem stanju, ali ne sjećam se što je točno uzimala i je li bilo na recept zbog dijagnoze ili je sama to morala platiti.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Kosa je slaba i ispada u periodu stresa, ne samo od trudnoće i poroda, nego i u drugim traumatičnim situacijama.

Ono što pomaže kod oporavka bila bi kombinacija vitamina i minerala. Evo iz glave, vitamini C, D, E, beta karoten, željezo i selen. Možda bi se našlo još toga. Uzmi u ljekarni neki kombinirani pripravak.

Beti3 je negdje spomenula koji preparat je dobivala nakon loma noge za brži oporavak, pa je napisala da joj nokti i kosa nikad nisu bili u boljem stanju, ali ne sjećam se što je točno uzimala i je li bilo na recept zbog dijagnoze ili je sama to morala platiti.
    Pored svega nabrijanih vitamina i minerala, fali i biotin.
    Žuta, hvale neke Bayerove kapsule, mislim da se zovu Priorin.
    Nisam probala pa ne znam, ovo prenosim iz druge ruke.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Pored svega nabrijanih vitamina i minerala, fali i biotin.
    Žuta, hvale neke Bayerove kapsule, mislim da se zovu Priorin.
    Nisam probala pa ne znam, ovo prenosim iz druge ruke.
    Da, imaš pravo...

Ne treba ništa posebno - pivski kvasac je klasičan izvor biotina, a nije ni neka financijska katastrofa: https://www.dm.hr/encian-suhi-pivski...889425575.html

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •