-
jelovnik za mali rodjendan
evo blizi nam se drugi rodjendan i mislim da cemo ga proslaviti kao i prvi na livadi s balonima, dekicama, putnim friziderima s hranom.
prosle godine sam radila pastetu od patlidjana, humus, pastetu od tune, namaz od blue sira, hrpa glickalica i krekera, naravno torta...
sad trebam nove ideje za stvarcice koje su sto jednostavnije za pripremiti, a jos jednostavnije za servirati, po mogucnosti sto zdravije da budu i za najmladje...
dajte ideje!
-
Pileći ražnjići,povrće na štapićima,voćna salata,mini pizze(sir i tikvice)
-
super ideje!
zaboravila sam jos dodati da je jedan od glavnih uvjeta da se ne mora servirati toplo
-
-
Hladna salata(fusili,jogurt,gauda,paprika,paradajz)
Razni sirevi narezani na kockice
-
3tri,smijem se ubaciti??
naime,mi imamo dosta izazovnu situaciju.Uskoro krecemo na more,u kamp bez struje te cemo tamo proslaviti prvi rodjendan naseg malenog.imate prijedloge-sto skuhati,pripraviti na plinskom stednjaku-bez miksera,pecnice ,a da bude dostojno tog veelikog dana?i ako moze,konkretni recepti.molim lijepo
-
Evo jedan kolač bez pećnice.
U 1L vode ukuhaš 15 dag šećera i 15 žlica pšeničnog griza, u to dodaš 1 kg sitnog sočnog voća (najbolje višnje, ali mogu i ribizle, kupine....). To izliješ u tepsiju koju prije isplahneš hladnom vodom (ne brisati). Preko toga izliješ 2 pudinga od vanilije ili čokolade (skuhati prema uputi na vrećici). I preko toga šlag. Ohladiš.
To je to. Osvježavajuće, brzo i jednostavno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma