Pokazuje rezultate 1 do 50 od 142

Tema: Riječ "debljina"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ukoliko je osoba zadovoljna sobom onda se ne opterecuje niti razmisljanjima o tome tko sto misli.

Činjenica je da svaki posao nije za svakoga..npr zeni s izrazenim borama nije lako vjerovat u djelotvornost anti age kozmetike koju prodaje..
    Na poslu gdje se trazi okretnost, brzina, spretnost nije lako debljim ljudima..
    U prodajnom segmentu prodavač je prezenter onoga što prodaje.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja mislim ( a i nadam se) da nikoga ne bi diskriminirala zbog debljine pa ni u navedenom slucaju potencijalne prodavacice zdrave hrane.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj bubica27 prvotno napisa Vidi poruku
    Ukoliko je osoba zadovoljna sobom onda se ne opterecuje niti razmisljanjima o tome tko sto misli.

Činjenica je da svaki posao nije za svakoga..npr zeni s izrazenim borama nije lako vjerovat u djelotvornost anti age kozmetike koju prodaje..
    Na poslu gdje se trazi okretnost, brzina, spretnost nije lako debljim ljudima..
    U prodajnom segmentu prodavač je prezenter onoga što prodaje.
    A bome i ako je izrazito nezadovoljna trenutnim životom ne opterećuje se što drugi misle (to je valjda jedina prednost).

Nije lako debelim ljudima gdje se traži okretnost zbog predrasude onog tko ih intervjuira. Sigurno se ne može globalizirati da su spretni i okretni isključivo mršavi. Ne znam što fali njezinoj okretnosti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •