Jelena pa kako nisi čula za Macnevjerojatno mi je to...
ajde sad ga moraš probat, taman je Black Friday![]()
Roda je meni vrlo edukativan forum, od roditeljstva, kuhanaj pa do odabira šminke.
Imala sam neke jeftinije ruževe, tipa do 5-10 eura i nisam baš imala ok reakciju, suhe i ljuskave usnice.
Ovi MAc su mi čist ok.
Točna dijagnoza
Ja imam najviše Pupinih stvari, jer odem u njihov outlet. Onda još ponešto Makeup Factory. To su stvari koje se troše. I par ruževa Lancome. Al mislim da je ovaj koji me naljutio što mi se razlio, a dvaput sam ga stavila za važne događaje, zapravo Lorealov. Inače se šminkam nevidljivo![]()
ja sam čula od djeteta, ali sam se unezvijerila cijenom ...
35 eura
kako da izaberem ruž za toliku cijenu?! pa strah me pogriješiti
posebno jer svaki ruž na mojoj ruci izgleda na jedan način, a drugačije na usnama ...
ne pada mi napamet isporbati na usnama, jer gotovo svaki put vidim žene koje se mažu testerima u trgovinama... i to onako fino, dva sloja ...ma užas
Posljednje uređivanje od Vrijeska : 28.11.2024. at 10:40
Ja sam riskirala s nekim nježnijim nijansama, sad sam se odvažila pa malo tamnije, mesnatije stavim.
Zadnji sam neki cafe mocha naručila, čekam.
Može ih se upecati za cca 20e.
Problem je što bi ja sad i olovku i primer(to neznam imali smisla, al sam vidjela) i svašta nešto.
bez probe naručila?
možda bih i ja mogla, pa što dobijem dobijem, mazat ću semeni bi trebao neki ruž umjesto labela.. labelo ne volim, a suhe usne
a very warm, medium/dark peachy brown nude shade
totalno sam needucirana ... meni ovo vuče na narančasto?!
Imas virtual try it on na njihovoj stranici.
Mac ima prep and prime za usne i to se stavlja prije ruža da zagladi usne i spriječi razlijevanje ruža.
Ruževi jesu skupi, ali uistinu vrijede. Ima i manjih pakovanja koja su jeftinija, a i nađe se po sniženim cijenama ako se prati.
Maria, svi ruževi s plavim podtonom daju zubima svjetliji/bjelji izgled.
Mac- russian red ima plavi podton i prekrasne je crvene boje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
i eto ja kupila mac
pitala sam prodavačicu da mi preporuči boju i preporučila je... ali ja nisam zadovoljna
bio je na popustu 30%
ruž lijepo izgleda ovako, ali kad se stavi na moje usne vuče na smeđe što meni uopće ne stoji, tj. meni se ne sviđa, i propade mi šoping ...
što je darsonval? aparat s visokom frekvencijom?
je l taj kućni nečemu služi? ima li koristi od njega?
pitam za poklon ...
Posljednje uređivanje od Vrijeska : 04.12.2024. at 16:48
Vjerujem i da su stvarno kvalitetni sastojci. Ja ga uvijek imam doma, bar jedno mini pakiranje.
izvorno? garant pola sastojaka dođe izvana, a upitno je dal ga i hrvatski radnici više rade, jedino hrvatsko je lokacija pakiranja, ko i sa hrvatskim kišobranom
grozno, cijene su grozne
Dobro sam zapamtila, evo ga: https://znakovi.hgk.hr/proizvod/melem/
Ne bi oni dobili te papire da nisu ispunjene regule. Zato je skupo.
Svaka roba ima kupca - nađi nešto što ti je prihvatljivo.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 05.12.2024. at 14:56
Posljednje uređivanje od Lili75 : 05.12.2024. at 16:18
labeloi i balee su koma od tog mi usne pucaju sam tak, htjela sam ovo klincima al sam se prisjetila kak je prošle g najmanja dala melem u sticku curici iz vrtića![]()
Od jeftinijih varijanti dobar je tamno plavi Rosal. Sva Labella zaobilazim u sirokom luku, od toga uata samo pucaju i jos stvaraju neku ovosnost. Rosal je pak jako dobar, moj prvi izbor nakon Melema.
Evo da dodam komentar - nisam kupila novi ruž. Napravila sam dvije stvari - bolje pripremila podlogu i uzela Lancome ruž. Ne razlijeva mi se ako se bas ne zamusam oko usta s masnom hranom. Daklem, ako je jake boje, izgleda da uz pojavu bora oko usta mora biti neki ruz bolje kvalitete.
Posljednje uređivanje od Jelena : 11.12.2024. at 23:17
Imam i ja komentar, nažalost Macova olovka je znatno bolja od ovih za 1-5 eura.
Žuta, ja klincima kad su bili mali nešto puno usta nisam mazala, ali znam da sam se ja spasila kad sa uvela melem koji je doslovno nakon perioda skidanja s labela bilo dovoljno 1-2 dnevnom melemom namazati.
Možda da im namažeš usta kad izlaze iz kuće i kad ih ponovo vidiš.
u tome je štos, nisam im ja ničime ni mazala, onda im je otac uzeo labeloa i od tog su popucala, i to sam pobacala u smeće uzela meleme, a oni pogubili ili podijelili, to je bilo prošle godine, i tako mi je ove g palo na pamet da preduhitrim bivšeg i uzmem meleme, ali cijene su mi stvarno bizarne, ... neš u rangu ko ova čokolada dubai, ne dam 5 eura za malu kutijicu biljne masti
Moje dijete ima problema sa suhom kožom oko usta i suhim ustima. Dermatologica nam je preporucila Eucerin Aquaphor. Mogu preporuciti, stvarno je dobro, ali si to malci ne znaju sami namazati (moj zna, al nije vise tako mali). Nije u stiku nego u maloj tubici iz koje se mora malo istisnuti i razmazati s tom tubicom koja ima oblik ruža za usne. Skupo je. Trebalo bi loviti kad su sniženja Eucerina po ljekarnama.
ja sam imala neki SOS balzam, doslovce goručće usnice smiri odmah, taj princip.
Moguće da je bio Eucerin.
Do 25. 12. Nikel je na 30%, preporučujem tko nije probao Hijaluron liniju, ili Silky, baš se isplati. Vrhunska kozmetika.