Pokazuje rezultate 1 do 50 od 278

Tema: Šminkanje,njega tijela i lica, prep.i dekor.kozmetika

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čime prekriti crvenilo (rozacea) na licu, ima li koja iskustvo i preporuku?
    Trenutno koristim max factorov korektor u stiku
    ali to se sve "izgubi" tijekom dana, trebala bih ga nositi u torbi i obnoviti jednom dnevno barem ...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    ali to se sve "izgubi" tijekom dana, trebala bih ga nositi u torbi i obnoviti jednom dnevno barem ...
    Probaj ovo, ima u ljekarnama: https://www.notino.hr/bioderma/sensibio-ar-bb-krema/

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Moja mama koristi ovu liniju proizvoda
    Posljednje uređivanje od Jurana : 02.05.2019. at 16:25

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nemam službenu dijagnozu rosacee (možda zato jer nisam išla kod drematologa), ali crvenim se po bradi, obrazima ispod očiju i srednjem dijelu čela, a imam problema i sa seboroičnim dermatitisom.
    Seboroični dermatitis rješavam pilingom, imam neki jako dobar Clinique-ov, ili napravim u kućnoj radinosti od limuna, meda i grubog šećera.
    Crvenilo prekrivam s ovim:
    https://hr.loccitane.com/dragocjena-...61.htm#s=41027
    Brutalno je skup, barem za moje financijske prilike, ali uzmem ga kad imam popust 25% na rođendan. To je najbolji tekući puder (piše da je BB krema) koji sam ikad probala, kad ga stavim ne izgledam umjetno, ne ističe mi svaku poru ili ljuskicu (radi seboroičnog dermatitisa) i dobro prekriva i u malim količinama (ja ga čak 'razrijedim', znači ne stavim prvo dnevnu kremu pa puder nego pomiješam kremu i puder na dlanu pa onda stavljam na lice). Meni je odličan, ali radi cijene ga ne bih svakom preporučila. L'Occitane zna organizirati promotivne tretmane lica, tako sam ga i ja otkrila. I tako sam se odlučila na tamniju nijansu, uopće nije jako tamna i paše mi veći dio godine iako sam bljedolika, ali sad nakon zime mi se čini da bi mi možda bolje pasala light. Možda u trgovinama imaju i testere.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Audrey prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam službenu dijagnozu rosacee (možda zato jer nisam išla kod drematologa), ali crvenim se po bradi, obrazima ispod očiju i srednjem dijelu čela, a imam problema i sa seboroičnim dermatitisom.
    Seboroični dermatitis rješavam pilingom, imam neki jako dobar Clinique-ov, ili napravim u kućnoj radinosti od limuna, meda i grubog šećera.
    Crvenilo prekrivam s ovim:
    https://hr.loccitane.com/dragocjena-...61.htm#s=41027
    Brutalno je skup, barem za moje financijske prilike, ali uzmem ga kad imam popust 25% na rođendan. To je najbolji tekući puder (piše da je BB krema) koji sam ikad probala, kad ga stavim ne izgledam umjetno, ne ističe mi svaku poru ili ljuskicu (radi seboroičnog dermatitisa) i dobro prekriva i u malim količinama (ja ga čak 'razrijedim', znači ne stavim prvo dnevnu kremu pa puder nego pomiješam kremu i puder na dlanu pa onda stavljam na lice). Meni je odličan, ali radi cijene ga ne bih svakom preporučila. L'Occitane zna organizirati promotivne tretmane lica, tako sam ga i ja otkrila. I tako sam se odlučila na tamniju nijansu, uopće nije jako tamna i paše mi veći dio godine iako sam bljedolika, ali sad nakon zime mi se čini da bi mi možda bolje pasala light. Možda u trgovinama imaju i testere.

zapisala sam si, zanimljivo.
    pa kad netko bude dovoljno neoprezan i pita me sto zelim za rodjendan ....

L'occitane je i inace jako skup

Audrey, kod rozacee kazu da treba izbjegavati pilinge, i slicne mehanicke tretmane na kozi, to samo dodatno iritira i moze pogorsati stanje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •