Za početak, ne znam kakva ti je koža. Ja pratim hrpu youtuber(ic)a i znam kojima vjerujem, koje mi pašu po pitanju kože, godina (naravno da s 41 godinom i suhom kožom i sitnim borama ne obraćam pažnju na 20-godišnjakinje koje opale korektor u obliku slova v od ispod očiju do polovice obraza), a i nakon toga pročitam još recenzije s nekoliko stranica prije kupovine i pogledam tonu swatcheva (OK, ja kupujem u posljednje vrijeme high-end kozmetiku, s njom već godinama eksperimentiram jer sam je prije redovito dobivala (kao i drogerijsku), no uvijek me veseli naći i jeftinije proizvode).
No najbolje je kad stvari možeš isprobati prije... Možda da odeš u neku parfumeriju, drogeriju, sa svojom četkicom, i na licu mjesta probaš proizvod. A mislim, ak je frka, mogu ti ja odvojiti i nešto svoje Laure Mercier (toliko rijetko i malo stavljam da brijem da će mi trajati do penzije).
No i dalje mislim da ako nakon sat vremena trebaš retouch da je bolje da se prebaciš na drugu BB/CC/toniranu kremu![]()