Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
More je brendova, što znači kvalitetnija, od kuda krenuti, koji je to cjenovni rang
Za početak, ne znam kakva ti je koža. Ja pratim hrpu youtuber(ic)a i znam kojima vjerujem, koje mi pašu po pitanju kože, godina (naravno da s 41 godinom i suhom kožom i sitnim borama ne obraćam pažnju na 20-godišnjakinje koje opale korektor u obliku slova v od ispod očiju do polovice obraza), a i nakon toga pročitam još recenzije s nekoliko stranica prije kupovine i pogledam tonu swatcheva (OK, ja kupujem u posljednje vrijeme high-end kozmetiku, s njom već godinama eksperimentiram jer sam je prije redovito dobivala (kao i drogerijsku), no uvijek me veseli naći i jeftinije proizvode).

No najbolje je kad stvari možeš isprobati prije... Možda da odeš u neku parfumeriju, drogeriju, sa svojom četkicom, i na licu mjesta probaš proizvod. A mislim, ak je frka, mogu ti ja odvojiti i nešto svoje Laure Mercier (toliko rijetko i malo stavljam da brijem da će mi trajati do penzije).

No i dalje mislim da ako nakon sat vremena trebaš retouch da je bolje da se prebaciš na drugu BB/CC/toniranu kremu