Pokazuje rezultate 1 do 50 od 278

Tema: Šminkanje,njega tijela i lica, prep.i dekor.kozmetika

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Btw, u vezi tih dvofaznih skidača šminke oko očiju.... Imala sam posljednjih godina gotovo redovito milije oko očiju (recimo da se mala gamad počela pojavljivati nakon mojeg 35. rođendana). Isprobala sam toliko okooločnih krema (i redovito ih prosljeđivala dalje), da me srce boli, da bih prije nekoliko mjeseci naletjela na podatak (mislim da je netko baš na YT to komentirao) da su dvofazne čistilice najčešći uzročnici milija.

Uglavnom, iako sam već skoro godinu dana na double cleansu (tj. metodi dvostrukog čišćenja) i dalje sam često koristila i te dvofazne za oko očiju jer sam imala neka divovska pakiranja. No nakon što sam čula ovo gore napisano, momentalno sam se riješila tih čistilica, a zatim i milija i (da pokucam u drvo), stvarno ih više nemam.

Ponavljam, do prije nekoliko godina ih nisam uopće imala, i u međuvremenu sam koristila neke dvofazne koje sam koristila i prije milija, no svejedno su se razmnožavale, tako da očito kako koža postaje zrelija ili osjetljivija, neke sastojke jednostavno više ne podnosi kao prije.

Eto, čisto primite na znanje ako tko primijeti isti problem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •