Pokazuje rezultate 1 do 50 od 278

Tema: Šminkanje,njega tijela i lica, prep.i dekor.kozmetika

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    Ripcord,možeš li preporučiti youtubericu u četrdesetim koja još uvijek ima tamne mrlje na licu? (Moram priznati kako nisam nikad pogledala filmiće o šminkanju i mogao bi mi se otvoriti novi svijet čim ulovim slobodnog vremena).
    Za početak, za tamne mrlje bih ti preporučila uvođenje C vitamina u rutinu i pomalo navečer retinola (lakši je od retinoida, a i lakše dobavljiv i pristupačniji).

Iako nema baš tamne mrlje, priča o važnosti njege i kako se riješiti čega (uz prikaze dekorative) - Pampered Wolf (ovo joj je recimo noviji video gdje na početku vidiš stanje njezine kože). Btw, često snima s mamom koja ima 60-ak godina i komentiraju kozmetiku i njegu i za tu, još zreliju dob.

S kraćim savjetima (u vezi njege, ali više dekorative) mi paše Speed Beauty by Caroline Barnes (fora mi je njezin nedavni video o šminkanju u menopauzi, iako još nisam u toj fazi).

Dr Dray, dermatologinja, često savjetuje o specifičnim pitanjima njege i problemima s kožom, a super mi je kad obilazi ljekarne po Americi i "potajno" se snima dok gleda sastojke proizvoda i komentira je li koji dobar, koje su jeftinije verzije bolja zamjena za skupe kreme i sl.

E i Dr Davin Lim, dermatolog, mi je isto zanimljiv. On i Dray međutim znaju dosta objašnjavati sastojke i djelovanja, što možda neke odbije ako samo traže preporuku tipa kupi to i to, no edukacija im je važnija, što mi se sviđa.

To je to za prvu ruku, imala sam ogromnu gužvu pa nisam stigla prije odgovoriti, no pitaj dalje slobodno
    Posljednje uređivanje od Ripcord : 23.05.2019. at 00:18

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •