Pokazuje rezultate 1 do 50 od 278

Tema: Šminkanje,njega tijela i lica, prep.i dekor.kozmetika

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I meni su L'oreal ruzevi odlicni! ja koristim samo mat nijanse. Golden rose takodjer ima odlicne ruzeve, a nisu skupi, mislim da su oko 40ak kn.
    MAC onako, kako koji. W'n'w takodjer ima super ruzeve ali ih zaobilazim jer je ambalaza katastrofa, svaki mi se otvori u torbi i sve zivo razmelja, uzas.
    Aura ima dobre tekuce ruzeve, iako ja te tekuce zaobilazim jer mi se brze skinu od ovih obicnih.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    I meni su L'oreal ruzevi odlicni! ja koristim samo mat nijanse. Golden rose takodjer ima odlicne ruzeve, a nisu skupi, mislim da su oko 40ak kn.
    MAC onako, kako koji. W'n'w takodjer ima super ruzeve ali ih zaobilazim jer je ambalaza katastrofa, svaki mi se otvori u torbi i sve zivo razmelja, uzas.
    Aura ima dobre tekuce ruzeve, iako ja te tekuce zaobilazim jer mi se brze skinu od ovih obicnih.
    Isto... Osim toga, tekući ruževi mi se uvlače u bore oko usta, pa izgledam zamusano i staro. Zbog toga i koristim onaj L'Oreal 340, koji ima jako puno sedefa i ne razlijeva se uopće. Već mi je pri kraju, moram kupiti nešto slično, ali kako je sad obveza nošenja maski, nije mi špica filma. Ruževi ne smiju predugo stajati, jer masnoća užegne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •