Pokazuje rezultate 1 do 50 od 161

Tema: Iskustva sa svadbe

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Mi prije 15 godina, samo crkva je bila dovoljna.
    Ja, prije 20 godina, da sam se udavala mjesec dana kasnije bila bi dovoljna samo crkva.
    Ne kužim umiljata kako je tebi trebalo drukčije, osim ako se nisi udavala u Hrvatskoj?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Ja, prije 20 godina, da sam se udavala mjesec dana kasnije bila bi dovoljna samo crkva.
    Ne kužim umiljata kako je tebi trebalo drukčije, osim ako se nisi udavala u Hrvatskoj?
    nemam pojma
    udavala sam se u Zagrebu, morali smo prije crkve otići kod matičara i odraditi taj građanski dio - ali nismo trebali ko nekad doć zajedno s kumovima, nego samo potpisati i to čak nismo išli zajedno, nego je svatko došao kad mu je odgovaralo.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj umiljata prvotno napisa Vidi poruku
    nemam pojma
    udavala sam se u Zagrebu, morali smo prije crkve otići kod matičara i odraditi taj građanski dio - ali nismo trebali ko nekad doć zajedno s kumovima, nego samo potpisati i to čak nismo išli zajedno, nego je svatko došao kad mu je odgovaralo.
    A to da, no nema nikakvog obreda.
    Mada, meni je krivo, jer je matični ured u prekrasnom romantičnom dvorcu. Da sam znala da se može i jedno i drug to bi tražila.
    Zimus mi se sestra tamo udavala pa mi baš palo napamet da bi moj grad mogao početi promovirati kao turističku ponudu vjenčanja u dvorcu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •