Quote Originally Posted by mitovski View Post
NIje mi trebao papir ni meni ni MM. Mi smo od trenutka kad smo se ugledali znali da ćemo provesti život zajedno i znamo to i danas uz sve životne prepreke koje su nas snašle. Nama je lijepo bilo i bez i sa papirom ali nam je bilo drago dobiti taj papir.
Vjenčali smo se nakon 4g veze zato jer smo znali da moj otac neće još dugo, a drago nam je bilo da bude prisutan, a isto tako mama je pokazivala poprilične znakove Alzheimera, a željeli smo da koliko toliko bude svjesna. Ona je bila puničevski zaljubljena u MM-a , strahovito ga je voljela a i on nju.
U isto vrijeme moja najdraža teta je imala uznapredovali rak, umrla je mjesec dana nakon vjenčanja, a ja sam ju svakodnevno vozila na kemoterapije i držala za ruku pa i petak prije vjenčanja. Isto tako moj bratić je bolovao od raka i rekao je da je moju svadbu jer me obožavao odabrao kao trenutak kad će se opustiti i uživati ne razmišljajući o ničemu. Teta je umrla mjesec dana nakon svadbe a on 6 mjeseci.
Malo je reći da smo razmišljali o osnovnim stvarima i sve je ispalo da bolje nije moglo. Kad gledamo danas slike, mnogo je ljudi kojih više nema a toliko su bili veseli na našoj svadbi.
Sve je nekako teklo samo od sebe, valjda i zato što nam nije bilo toliko bitno, zato što smo bili ludo zaljubljeni, zato što smo toliko voljeli sve ljude koji su bili, toliko je bilo pozitivne energije i ljubavi. Konobari u sali su nam rekli da nikada nisu imali toliko raspoložene svatove bez i jedne razbijene čaše.
Nikada mi neće biti žao što sam imala vjenčanje od 120 ljudi. Svakom svoje.
Isto tako moja nećakinja je imala vjenčanje s 15 ljudi i bilo je prekrasno.