Država će bankrotirati, neće postojati nikakve mirovine, samo ono što ste si sami (nadam se) počeli na vrijeme uplaćivati.
Država će bankrotirati, neće postojati nikakve mirovine, samo ono što ste si sami (nadam se) počeli na vrijeme uplaćivati.
Čoksa, danas nije tvoj dan?
Nisam ništa počela uplaćivati, a već neko vrijeme razmišljam o tome
interesirala sam se za 3. mirovinski stup, ali zbog povjerenja u našu državu i postojeći mirovinski sustav, mislim da ne budem uzimala nikakav stup osim ovih koje sam obavezna
ne znam jel mi dojam krivi, ali čini mi se da jako malo ljudi štedi dodatno za mirovinu, barem u mojoj neposrednoj okolini, prijatelji, familija, kolege
točnije 0% njih
Ovako i mi, ali stari smo, ja imam više od 30 godina staža, pa ne očekujem da baš puno skupimo u trećem stupu. I imam kao i a70v prekide i dijelove staža za koje nisam sigurna da se računaju. Morat ću se pozabaviti time, da se ne iznenadim. Sad se to može preko e.gradjani, ali nisam se još upuštala u to. Do 67 imam još 10godina.
Ont. Ta dobna granica je osmišljena samo da se ljudima ne isplati puna mirovina nego poprilično manje.