Pokazuje rezultate 1 do 50 od 152

Tema: 67 je previše

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Audrey;3104832​ prvotno napisa
    Razmislila bih i o dodavanju staža majci (ili ocu) za svako dijete, rođeno ili posvojeno, jer je to dobra demografska mjera.
    .
    i ovo neće biti fer prema onima koji nisu mogli imati djecu
    znači da ih država dodatno kažnjava i sjeda im na muku

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i da odgovorim na prvo pitanje - definitivno je 67 previše. zbog većine ljudi koji (budimo objektivni) nisu u mogućnosti u toj dobi obavljati posao jednako kao mlađi.
    istovremeno, država NE sankcionira firme koje se "rješavaju" starijih radnika, niti propisuje neku kvotu u dobnoj strukturi.
    vani - npr. bmw je napravio poseban program za rad starijih radnika (50+), i kažu da se produktivnost povećala. za nas je to SF.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku
    i da odgovorim na prvo pitanje - definitivno je 67 previše. zbog većine ljudi koji (budimo objektivni) nisu u mogućnosti u toj dobi obavljati posao jednako kao mlađi.
    istovremeno, država NE sankcionira firme koje se "rješavaju" starijih radnika, niti propisuje neku kvotu u dobnoj strukturi.
    vani - npr. bmw je napravio poseban program za rad starijih radnika (50+), i kažu da se produktivnost povećala. za nas je to SF.
    Takoe. Mi govorimo o državi za koju... a ja ne vidim da će to sve skupa završit na dobro nikako - to je understatement. Ne znam da kod nas ijedna generacija ljudi s tipa doživljenjem 90 godina živi u jednoj državi - il' brijem? Ima li neko mamu-tatu kjoi je živio u samo 1 državi? Moja none je u 3 živila npr. - a nije se iz Splita makla. Sve je tu previše - ili premalo, kako se gleda.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 13.05.2019. at 12:50

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    i ovo neće biti fer prema onima koji nisu mogli imati djecu
    znači da ih država dodatno kažnjava i sjeda im na muku
    Pa po tome su sve demografske mjere, ili bar većina, kazna za ljude bez djece.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Audrey prvotno napisa Vidi poruku
    Pa po tome su sve demografske mjere, ili bar većina, kazna za ljude bez djece.
    vjerojatno
    i uvijek će netko biti s nekom mjerom nagrađen, a netko uskraćen

imam prijatelja koji je samac
    ionako često radi više od kolega, kad se dogovaraju za go, kolege s djecom prvi uzimaju termine koji im više odgovaraju, često je njegov godišnji rujan, kada ostalima ne odgovara
    on često radi popodne jer ovi razvažaju djecu po aktivnostima
    često i vikende jer on kakti nema obaveza
    i sad bi trebao i kasnije u mirovinu
    ne znam, meni to nije ok

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •