i ovo neće biti fer prema onima koji nisu mogli imati djecuAudrey;3104832 prvotno napisa
znači da ih država dodatno kažnjava i sjeda im na muku
i ovo neće biti fer prema onima koji nisu mogli imati djecuAudrey;3104832 prvotno napisa
znači da ih država dodatno kažnjava i sjeda im na muku
i da odgovorim na prvo pitanje - definitivno je 67 previše. zbog većine ljudi koji (budimo objektivni) nisu u mogućnosti u toj dobi obavljati posao jednako kao mlađi.
istovremeno, država NE sankcionira firme koje se "rješavaju" starijih radnika, niti propisuje neku kvotu u dobnoj strukturi.
vani - npr. bmw je napravio poseban program za rad starijih radnika (50+), i kažu da se produktivnost povećala. za nas je to SF.
Takoe. Mi govorimo o državi za koju... a ja ne vidim da će to sve skupa završit na dobro nikako - to je understatement. Ne znam da kod nas ijedna generacija ljudi s tipa doživljenjem 90 godina živi u jednoj državi - il' brijem? Ima li neko mamu-tatu kjoi je živio u samo 1 državi? Moja none je u 3 živila npr. - a nije se iz Splita makla. Sve je tu previše - ili premalo, kako se gleda.
Posljednje uređivanje od ina33 : 13.05.2019. at 12:50
vjerojatno
i uvijek će netko biti s nekom mjerom nagrađen, a netko uskraćen
imam prijatelja koji je samac
ionako često radi više od kolega, kad se dogovaraju za go, kolege s djecom prvi uzimaju termine koji im više odgovaraju, često je njegov godišnji rujan, kada ostalima ne odgovara
on često radi popodne jer ovi razvažaju djecu po aktivnostima
često i vikende jer on kakti nema obaveza
i sad bi trebao i kasnije u mirovinu
ne znam, meni to nije ok