Pokazuje rezultate 1 do 50 od 109

Tema: 67 je previše

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja se priklanjam struji koja misli da bi fakultetski obrazovani ljudi trebali imati kraći staž, tj. da svakako završi raditi sa 65. Zar bi neurokirurg trebao operirati sa 67 jer mu je faks trajao 6 godina?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se priklanjam struji koja misli da bi fakultetski obrazovani ljudi trebali imati kraći staž, tj. da svakako završi raditi sa 65. Zar bi neurokirurg trebao operirati sa 67 jer mu je faks trajao 6 godina?
    ali uz mogućnost da radi ako može
    bili smo svjedoci priče gdje je vrhunski neurokirurg "stjeran" u mirovinu po sili zakona
    a još je mogao puno dati (i daje, ali privatno)
    ako ne kao operater, mada je i to još mogao, onda kao savjetnik

mislim da bi se s 65 trebalo moć ić u punu mirovinu, bez da mu se mirovina smanjuje, a dalje da radi tko želi i može

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    ali nisu niti svi poslovi za koje treba fakultetska diploma toliko slozeni i zahtjevni kao sto je neurokirurski.
    a kad smo vec kod neurokirurga, nije li Paladino (i svekolika javnost) bio revoltiran sto su ga stjerali u penziju po sili zakona?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •