Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
ali sam protiv rada do 67 uz ovakve uvjete rada, i protiv sam rada do 67 bez revizije svih dosadašnjih rješenja o povlaštenim mirovinama, protiv sam rada do 67 ako će svaki budala od zastupnika poput pernara, kriminalac od zastupnika (premijara) poput sanadera i slične bagre i dalje imati pravo na povlaštenu mirovinu, protiv sam rada do 67 dok god hrvatska ima preko 400 općina, odnosno uz ovakav neučinkovit i rastrošan upravni ustroj, da ne nabrajam dalje sve rupe kroz koje curi novac
Potpis, bez obzira što se u mom zanimanju radi sa 67 po cijelom svijetu pa i kod nas.
Ima hrpa zanimanja sa ili bez diploma gdje se ne može raditi toliko dugo. Jedno fino, fizički nezahtjevno zanimanje mi je SW developer. Taj se teško može zaposliti i sa 60 negdje. Onda bi trebao promijeniti branšu, prijeći na neki manje "mladenački" posao. Ne mogu svi biti voditelji projekata i direktori. To me podsjeća na recikliranje materijala - nema potrebe za tolikom količinom starog materijala kad velik dio proizvoda zahtijeva svježe, ne treba nam toliko teglica za cvijeće, klupica i podova.