Evo da ti docaram - bas u ovom trenutku MM je izasao izvesti psa i kupiti kruh, a ja sam bebu nakon pola sata smirivanja uspjela navesti da podoji i zaspi na sisi (duda ga odmah probudi).

Ako se ustanem i odem - probudit ce se za 5-10 min i krece novi krug plakanja, tjesenja, pokusaja stavljanja na dojku i nakon toga sam, nenaspavana kakva jesam, kao da sam izasla iz boksackog ringa. Osim toga, jucer sam bila manje uspjesna u nagovaranju na dojenje pa su mi se upalile grudi, pored nespavanja, korone i svega ostalog.

Inace, ovo mi je trece dijete, prvo dvoje sam savrseno hendlala uz pomoc nosiljke, dude i svega ostalog. Trece ima potrebe koje nisam ocekivala.

Ako starijem bas sada ogranicim vrijeme na uredjaju, uci ce u sobu sa zeljom da mi nesto isprica ili naprosto da bude s nama i onda ce probuditi bebu i krece borba iznova.

Od jutros je odgledao online nastavu uz aktivno sudjelovanje, oprao se, doruckovao, igrao sa bebom. Kasnije ce odradjivati zadatke koje uciteljica posalje, kucanske poslove zajedno sa MM, itd. Popis kucanskih poslova koje odradjuje su: pospremanje i usisavanje vlastite sobe, praznjenje sudjerice, prostiranje mokrog i slaganje suhog vesa, postavljanje i pospremanje stola, kuhanje pahuljica, pecenje jaja, rezanje i mazanje kruha, sipanje hrane i vode psu.
Voli citanje, crtanje svojih nekakvih tajnih karti i legice. I pored svega toga obozava svoj tablet i PS, pucačke igrice i ja to moram nekako iskontrolirati. Jelena, ovo ti sve piskaram i pravdam ti se samo zato sto imam vremena, tj. ceka me sat dva lezanja u C polozaju sa sisom u djetetovim ustima. I zato sto sam neizmjerno ponosna na svoje dijete. Inace sigurno ne bih.