Kako se izbrise svoj profil odavde? Nigdje nemogu nac. Hvala
Kako se izbrise svoj profil odavde? Nigdje nemogu nac. Hvala
Pa što nije bilo slučajeva, ja znam za dvije , kojima je obrisan profil po njihovom zahtjevu ?
To sa ne-brisanjem profila je sigurno protivno gomili zakona.
joj što meni bude žao kad do ovakvih stvari dođe. uopće ne kužim kako do toga dođe, kako ne stigneš predvidjeti stvari, za svoje dobro.
https://ec.europa.eu/info/law/law-to...rsonal-data_en
Npr. primjer 1. Data should be deleted.
Posljednje uređivanje od Jadranka : 09.06.2019. at 11:25
Zar su anonimni postovi na forumu osobni podaci?
Pa vezani su uz neku mail adresu... A i trazeno je, ako se ne varam, dosta osobnih podataka kod registriranja.
Ne znam, ne sjećam se, registrirala sam se prije 15+ godina, i to s isto tako anonimnom email adresom.
Što se tiče tih iznimaka ne znam ni to, ne pamtim te forumske incidente, jedino što sam primijetila je da je jedan profil izbrisan, ali svejedno su ostali postovi, samo kraj njih ne piše nadimak, tako da se opet ne radi o brisanju postova.
aniti sam inače htjela reći da ne može sama izbrisati profil.
Nisu obavezno nista sobno kod registracije.
To je prepusteni na volju osobi koja se registrira. I adresa moze biti xyz@gmail.com
Isto tako kod brisanja profila u ovim iznimnim sitacijama postovi su ostali bez nadimka.
Razlog je bio dobar i opravdan, i nije to uopce nikakav zez.
I zaista nema potrebe to navoditi kao primjer bilo cega.
Brisanje profila bi trebalo biti omogućeno ili svima ili nikome. Ja isto nigdje pri registraciji nisam pročitala da su profili neizbrisivi, samo što meni to trenutno uopće nije važno pa nema veze. Ovo za iznimke ne bi bio zez da negdje piše recimo ovako:
U ovim slučajevima korisnik može zatražiti brisanje profila:
-
-
-
U ovim slučajevima profil se ne može brisati:
-
-
-
A ako to nigdje nije crno na bijelo onda je veliki zez jer pojedinac subjektivno procjenjuje situaciju drugog pojedinca, odnosno jel njegov razlog dobar ili nije. To se nikako ne može gledati objektivno.
Brisanje profila nije moguce.
Korisnici neka pisu u skladu s tim.
Odluke se donose maksimalno moguce objektivno i uz konzultacije osoblja foruma , a ne jedne osobe.
Za sada ne razmisljamo o promjeni tog pravila niti smaramo potrebnim objasnjavati ove iznimke od pravila. Jer ako ste rocitaju pravila foruma potoje i druga pravila osim ne brisanja profila.
Hmm ok. A di se onda mogu obratit da se odlucuje o mom profilu? Sta moram napravit da i ja budem iznimka?
Neces biti iznimka . Obzirom da sam slucajno bila upucena u slucajeve iznimaka ti jedino mozes jednostavno prestati pisati ako vise ne zelis biti na forumu.
Ok hvala
Ma ne brini . Za tjedan dana kad teme potonu u zaborav vise se nitko nikoga ne sjeca ( ako te to brine).
ako obratiš pozornost i malo prokopaš po starim temama vidjet ćeš da ima upisa bez nicka. to su te koje su izbrisane
aha sad vidim da se to ne smije navoditi, ups
bez brige te dvije forumašice za koje ja znam su žive, zdrave , vesele i nisu u reštu