Stranica 6 od 23 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 1108

Tema: Suze znak slabosti?

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Aj Riri, što ne bi smjela, ovo je samo forum!
    Eto imamo drugačije predodžbe o alfama i svoju percepciju našeg položaja spram tih naših predodžbi
    Anita je u podređenom položaju, to je očito i može uzeti neki savjet ako joj paš
    Toliko o tome.
    Ovdje vlada vrlo šaroliko društvo, a neke forumašice imaju bogato životno a i profesionalno iskustvo, što može obogatiti raspravu i malo proširiti neke vidike, a koji put te i natjerati da se osjećaš malko kuš, ali u principu koga briga? Nije da nam je forum najbitnijs stvar u životu, jel.
    To je sve ok.
    I uz Zdravka, alfa mi je i Milan Bandić!
    Znači potpuno negativan predznak vežem uz taj pojam, ne mogu si pomoći
    A i ne želim.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj kli_kli prvotno napisa Vidi poruku
    Je li svaka zena (ili osoba, nevezano za pol?) koja se ne izjasnjava kao feministkinja antifeministkinja?
    E baš :/

Slažem se i s opisom alfe iz zadnjeg Ririnog posta. Ili si prirodna alfa ili nisi (bilo muško ili žensko). Nema tu fejkanja.

N.grace upravo tako, za sebe mogu reć da bi identičan savjet dala muškarcu (dakle i da su zamjenjene uloge žene i muškarca u priči).
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 27.06.2019. at 22:51

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Evo ovaj članak mi je još bolji, isti izvor, gentleman.hr (hrvatski gentleman) https://gentleman.hr/alfa-gospodin-1...i-beta-muzjak/

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ok, na prvom mjestu je brada

Brada alfa muškarca je sređena, čista i mirišljava, a odjeća koju stavlja na sebe je izabrana tako da savršeno pristaje njegovom stilu, obliku tijela, načinu života, ali i vremenskim uvjetima.

Slatko i simpaticno.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ovaj članak mi je još bolji, isti izvor, gentleman.hr (hrvatski gentleman) https://gentleman.hr/alfa-gospodin-1...i-beta-muzjak/
    Ajme
    Posljednje uređivanje od betty blue : 27.06.2019. at 22:57

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Zapravo ne znam sta se cudim, nama zenama podvaljuju ista sranja

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Ok, na prvom mjestu je brada

Brada alfa muškarca je sređena, čista i mirišljava, a odjeća koju stavlja na sebe je izabrana tako da savršeno pristaje njegovom stilu, obliku tijela, načinu života, ali i vremenskim uvjetima.

Slatko i simpaticno.
    Pa ja se stvarno trudim shvatiti što fali toj rečenici, ali ne razumijem te.
    Valjda bi bilo bolje da mi smrdi po stanu ili?

Ma znam Flopi, ali ne volim kad se vade stvari iz konteksta jer ja apsolutno nigdje nisam napisala da bi žena trebala dopustiti da je muškarac ili bilo tko drugi tlači. I onda se iznerviram.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Riri dala bih se kladit za tebe da bi ti puno manje uopće dozvolila nekome da te maltretira nego neke druge na forumu iako te eto privlače ti alfa mužjaci a te druge beta mužjaci
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 27.06.2019. at 23:04

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Riri pa meni je taj clanak urnebesan, a ovaj mimin mi je zastrasujuci. Ne znam tko to pise, ali malo me stislo oko srca.

Lili, a koje su to druge forumasice koje bi se dale maltretirati, bas me zanima? Nije fer da ne znamo od kog je to riri bolja.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Meni je dobar, odnosno sviđaju mi se navedene karakteristike. Ali dobro, to je sad već stvarno do naših osobnih preferencija za drugu osobu. Mimin mi je smiješan.

Lili

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Betty,
    Pa šta te briga šta ko misli o kome, pa ko bi preživio da mu je bitno šta o njemu drugi misle

Mi sa vježbačica se malo bolje “poznajemo“ pa sam zato napisala svoj dojam o Riri.
    Bome nije se rodio ni onaj koji bi sve zadovoljio, a ni onaj koji bi mene tlačio

Da nismo Riri, kli kli i ja zapravo alfe
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 27.06.2019. at 23:30

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je dobar, odnosno sviđaju mi se navedene karakteristike. Ali dobro, to je sad već stvarno do naših osobnih preferencija za drugu osobu. Mimin mi je smiješan.

Lili
    Br. 8 u tvom clanku je nevjerojatan. Odmah je jasni da postoji samo jedan muskarac na planeti koji zadovoljava kriterije- Superman
    Ali dobro, ima puno zenskih caspoisa kako postati savrsena lov(k)in(j)a. Neka se malo i muzjacima ispire mozak.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

A na osnovu cega zakljucujes da bi se neka forumasica koja tvrdi da ne voli alfe dala maltretirati puno prije nego riri?

Uopce mi nije jasna ta logika. Da nije presmijesno i infantilno, pomislila bih da joj samo dajes do znanja kako ti je draga i simpaticna, za razliku od nekih drugih. I onda ona tebi to isto daje do znanja. Sva sreca pa nije tako.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Br. 8 u tvom clanku je nevjerojatan. Odmah je jasni da postoji samo jedan muskarac na planeti koji zadovoljava kriterije- Superman
    Ali dobro, ima puno zenskih caspoisa kako postati savrsena lov(k)in(j)a. Neka se malo i muzjacima ispire mozak.
    Meni stvarno nije jasno o čemu ti pričaš. Nikad nisi upoznala muškarca koji ima posao, hobi i koji vježba? Više mi je to nevjerojatno nego taj br. 8.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

meh! superman je jadna beta. i to ona zadnja u redu. samo je lep

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nemam pojma to sa feminizmom...rekla bih da to jesi ili nisi. Tj. ili ti je ideja bliska ili nije. Ako ti se cini ( jedino) pravedna, razumna i logicna onda podrzavas feminizam bez obzira sto brijes sve dlake s tijela osim kose.
    Da li ti je ok da zena ima jednaku placu kako muskarac za isti posao? Da li ti je ok da dobije placen porodiljni dopust ? Da li ti je ok da moze glasati na izborima? Ili birati struku i vlastito zanimanje? Da li ti je ok da moze odlucivati o vlastitom tijelu i koristiti kontracepciju/ prekid nezeljene trudnoce? Da li ti je to sve ok ili nije? Samo je to pitanje. Bez obzira na to sto su tebi te stvari toliko normalne da ne razmisljas o njima ili bez obzira na to sto nesto od toga nije tvoj osobni izbor .

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    meh! superman je jadna beta. i to ona zadnja u redu. samo je lep
    Po opisu iz clanka on je alfa. Tocka 2 ili neka tako pri vrhu. Zeli sve u ekipi uciniti sretnima.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Betty a na osnovu čega bi netko tvrdio da bi se Riri dala maltretirat? Zato što voli alfe i nije feministkinja. Ma daaaj ...
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 27.06.2019. at 23:45

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Nemam pojma to sa feminizmom...rekla bih da to jesi ili nisi. Tj. ili ti je ideja bliska ili nije. Ako ti se cini ( jedino) pravedna, razumna i logicna onda podrzavas feminizam bez obzira sto brijes sve dlake s tijela osim kose.
    Da li ti je ok da zena ima jednaku placu kako muskarac za isti posao? Da li ti je ok da dobije placen porodiljni dopust ? Da li ti je ok da moze glasati na izborima? Ili birati struku i vlastito zanimanje? Da li ti je ok da moze odlucivati o vlastitom tijelu i koristiti kontracepciju/ prekid nezeljene trudnoce? Da li ti je to sve ok ili nije? Samo je to pitanje. Bez obzira na to sto su tebi te stvari toliko normalne da ne razmisljas o njima ili bez obzira na to sto nesto od toga nije tvoj osobni izbor .
    I ja i Konfuzija smo dale primjere pokreta/ideologija/događaja s čijim se nekim principima slažemo, ali nismo dio njih.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Po opisu iz clanka on je alfa. Tocka 2 ili neka tako pri vrhu. Zeli sve u ekipi uciniti sretnima.
    meh! clanak je iz muskog cosma. sigurno je sve tocno

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

I ja i Konfuzija smo dale primjere pokreta/ideologija/događaja s čijim se nekim principima slažemo, ali nismo dio njih.
    okej, i dalje ne razumijem. s kojim se principima feminizma ne slazes?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Meni stvarno nije jasno o čemu ti pričaš. Nikad nisi upoznala muškarca koji ima posao, hobi i koji vježba? Više mi je to nevjerojatno nego taj br. 8.
    Upoznala sam muskarca koji vjezba , kojem je to hobi i posao. Zapravo nekoliko takvih. Zovu se profesori fizicke kulture.

Ali ovo , ma daj ?!

8. Trojstvo
    Idealni alfa muškarac ima tri hobija. Prvi ga drži vitkim i zdravim, drugi mu donosi zaradu, a treći mu dozvoljava biti kreativnim. Tri su to hobija koja prakticiraju bez obzira koliko slobodnog vremena imaju. Naposljetku alfe su spremne i sposobne posao pretvoriti u hobi te obrnuto.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Betty a na osnovu čega bi netko tvrdio da bi se Riri dala maltretirat? Zato što voli alfe i nije feministkinja. Ma daaaj ...
    Pobježe mi

pišem isključivo što mislim (iako da Riri mi je draga to stoji),to ne znači da se na svakoj temi s nekim uvijek slažem. Bože me sačuvaj...

P.s. jako puno forumašica mi je drago, zapravo je vrlo vrlo mali broj onih koje mi nisu srcu prirasle možda dvi-tri
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 27.06.2019. at 23:51

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    okej, i dalje ne razumijem. s kojim se principima feminizma ne slazes?
    Okreni stranicu ili dvije, pa neću sad sve ponovo pisati.

A članak sam dala kao primjer u kojem se opisuje alfa muškarac kako ga JA doživljavam. Ne mora valjda biti znanstveno utemeljen da bih se ja s njim slagala. Kakve veze onda ima jel iz muškog cosma ili iz ženskog ili iz bilo kojeg drugog izvora.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sta to znaci niste dio njih?!
    Nisam niti ja dio populacije homoseksualnih i transrodnih osoba pa ih podrzavam, iako ne idem na paradu jednom godisnje jer to nije moja furka.
    Posljednje uređivanje od sirius : 27.06.2019. at 23:53

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Okreni stranicu ili dvije, pa neću sad sve ponovo pisati.

A članak sam dala kao primjer u kojem se opisuje alfa muškarac kako ga JA doživljavam. Ne mora valjda biti znanstveno utemeljen da bih se ja s njim slagala. Kakve veze onda ima jel iz muškog cosma ili iz ženskog ili iz bilo kojeg drugog izvora.
    Moja ti ma šta ne treba bit znanstveno utemeljen, čekaj dok ti ina dođe

Ni prducnut se ne može bez znanstv.dokazanog haha

Ina se neće naljutit, zna koliko mi je draga
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 27.06.2019. at 23:55

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Sta to znaci niste dio njih?!
    Nisam niti ja dio populacije homoseksualnih i transrodnih osoba pa ih podrzavam, iako ne idem na paradu jednom godisnje jer to nije moja furka.
    Kojom me brzinom quotate, ne stigeem.

Pa dobro i gdje je tu problem? Nešto podržavaš, nešto ne. Što Konfuzija kaže, ako podržavam ono što mi je donio antifašizam, to ne znači da sam partizanka.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Moja ti ma šta ne treba bit znanstveno utemeljen, čekaj dok ti ina dođe

Ni prducnut se ne može bez znanstv.dokazanog haha

Ina se neće naljutit, zna koliko mi je draga
    Ina, ako dođeš sjeti se da si i meni draga, pa budi blaga hahaha.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

A tko je to tvrdio? Aj citiraj.
    Meni iskreno puca kiki tko si je dobar s kim. A mislim i da je to za raspravu potpuno nebitno.

Ali ti si usporedila jednu forumasicu s drugima i rekla i da se ona sigurno manje da maltretirat od drugih. Mene zanima koje premise su te do tog zakljucka dovele. Ok, kazes da dobro poznajes riri, ali onda moras i ostale dobro poznavat, zar ne?
    To je da se netko sigurno da lako maltretirat je poprilicno teska tvrdnja.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pa dobro i gdje je tu problem? Nešto podržavaš, nešto ne. Što Konfuzija kaže, ako podržavam ono što mi je donio antifašizam, to ne znači da sam partizanka. [emoji38]
    Znaci li to da podrzavas antifasizam? Ili samo ono sto ti je donio?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pa dobro i gdje je tu problem? Nešto podržavaš, nešto ne. Što Konfuzija kaže, ako podržavam ono što mi je donio antifašizam, to ne znači da sam partizanka.
    Ako podrzavas korist koju je donio antifasizam, bez da podrzavas antifasizam kao ideju rekla bih da si tada moguce dvije stvari : neinformiran/nezainteresiran i/ili lijena guzica kojoj je jedino bitno da je njoj fino i ugodno bez da ju je briga za svijet oko sebe.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ako podrzavas korist koju je donio antifasizam, bez da podrzavas antifasizam kao ideju rekla bih da si tada moguce dvije stvari : neinformiran/nezainteresiran i/ili lijena guzica kojoj je jedino bitno da je njoj fino i ugodno bez da ju je briga za svijet oko sebe.
    X
    Isto vrijedi i za druge -izme

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Eto ti foruma, i kome sad da te prijavim za lijenu guzicu kad tebi tu piše da si osoblje?

Ma ubijate me sa seciranjem, morat ću popiti nešto da bih mogla nastaviti.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Dok pijes, procitaj usput nesto o tim antifasizmima i feminizmima pa ces mozda razumjet zasto je nekima ovdje to tako vazno.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Eto ti foruma, i kome sad da te prijavim za lijenu guzicu kad tebi tu piše da si osoblje?

Ma ubijate me sa seciranjem, morat ću popiti nešto da bih mogla nastaviti.
    Cuj, probaj me prijaviti ako si se prepoznala u opisu.
    Forum ima svoju demokraciju.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Dok pijes, procitaj usput nesto o tim antifasizmima i feminizmima pa ces mozda razumjet zasto je nekima ovdje to tako vazno.
    Hoću učiteljice, napisat ću svoju zadaću.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

zašto je bitno da netko sebe zove feministom ili antifeministom ako podržava jednakost ljudi, neovisno o spolu?

danas sam gledala emisiju u kojoj je nekoliko ljudi pripadalo non-binary genderu pa mi je baš zanimljiva ova rasprava oko feminizma

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Zato sto je jednakost ljudi neovisnio spolu- feminizam.
    Slucajno je tako jer su zene te koje su imale ( imaju) manja prava od muskaraca.
    Kad jednom svijetom zavladaju Amazonke tada ce borba za jednakost spolova stiti prava muskaraca ( ima li takav pokret? Zna li mu se ime?)

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ok
    ali ako netko ne želi da ga se smatra feministom iako po ovoj definiciji to jest, zašto je to problem?

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    ok
    ali ako netko ne želi da ga se smatra feministom iako po ovoj definiciji to jest, zašto je to problem?
    A zasto se ne zeli smatrat feministom?

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Vise puta je ovdje postavljeno to pitanje a na njeg je odgovorila Lili i rekla da joj neke feministkinje ne sjedaju i Konfuzija koja je rekla da nam to vise ne treba
    Posljednje uređivanje od betty blue : 28.06.2019. at 00:28

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

A zasto se ne zeli smatrat feministom?
    jer sebe jednostavno ne doživljava kroz taj naziv?
    kao što netko tko redovito donira hranu, odjeću i igračke potrebitima sebe ne doživljava humanitarcem?

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Slucajno je tako jer su zene te koje su imale ( imaju) manja prava od muskaraca.
    Kad jednom svijetom zavladaju Amazonke tada ce borba za jednakost spolova stiti prava muskaraca ( ima li takav pokret? Zna li mu se ime?)
    Da, zove se isto feminizam

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Betty, pa napisala sam i ja svoje mišljenje o feminizmu. I meni uopće nije problem to što se druge žene i muškarci nazivaju feministima. Zato i ne razumijem zašto ste me se dovezale i zašto me pokušavate 'ispraviti'. Ja sam sebi skroz super.

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

u svoje ime govorim - zato sto se od gimnazije fo danasnjeg bavim proucavanjem ideologija i uticaja ideologija kroz arhitekturu i urbanu formu i (sa)znanja koja sam stekla (slobodno misleci u vrlo ideoloski nabijenim sredinama) me drze daleko od bilo kakve identifikacije. jak signal je ‘ako nisi s nama, protiv nas si.’

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Cekam sasu i pulinku
    Alpha koliko znam dolazi iz zoologije, odnosno ponasanja drustvenih zivotinja, a koristi se i u psihologiji. Koliko je zastario ne znam, al sam nedavno citala clanak o karakteristikama alfa zena, znanstveni, pa mislim da se jos koristi. Kako nisam ni biolog, ni psiholog, nit stignem citati, nadam se da ce se netko javit tko je procitao

Al eto, da me ubijete, ni ja ne kuzim kako netko moze biti za ravnopravnost i za alfu u svom domu kad to ne postoji.
    Jok ja, em kasno vidim, em sam se izgubila u temama teme, em nisam kompetentna za ljudske alfe, niti za povlačenje paralela između ljudskog i vučjeg čopora - čak ne znam dovoljno ni da bi povukla paralelu između čovekolikih majmuna i čoveka.
    Uostalom, sisari koji žive u složenim hijerarhijama formiraju te hijerarhije na složene i raznovrsne načine.
    Kod slonova je alfa isključivo ženka matrijarh, jer krdo čine ženke i mladunci, mužjaci su mahom solo.
    Alfa mužjaci vukova 90%sukoba ne rešavaju fizičkom agresijom, i jako se trude da do nikakvih sukoba uopšte i ne dođe.
    Bonobo šimpanze većinu hijerarhijskih odnosa i sukoba rešavaju opuštenim seksom na sve načine i svim kombinacijama polova uz različit broj učesnika. Oni su nama genetski najbliža vrsta čovekolikih majmuna...
    I tako, hijerarhija i dominacija su jaako složene teme, MM je u svim tim poslovnim psiho testovima rođeni alfa lider pa ipak nam se ne smeši nikakav divan poslovni uspeh... ne bih znala kasti ništa pametnije nakon sase i betty .

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj kli_kli prvotno napisa Vidi poruku
    u svoje ime govorim - zato sto se od gimnazije fo danasnjeg bavim proucavanjem ideologija i uticaja ideologija kroz arhitekturu i urbanu formu i (sa)znanja koja sam stekla (slobodno misleci u vrlo ideoloski nabijenim sredinama) me drze daleko od bilo kakve identifikacije. jak signal je ‘ako nisi s nama, protiv nas si.’
    Pa nisi, mozes biti neutralan, sto ce vjerojatno biti posljedica toga da si (da ne citiram kompletno) nezainteresiran i/ili neinformiran i da uzivas u Cosmu i rekreaciji, a stvari se dogadjaju. Netko drugi ce to rijesiti. Valjda alfa muzjak.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Znači svatko tko nije feminist je nezainteresiran ili neinformiran ili lijena guzica? S obzirom na to da je feminizam jedini i pravi put? A prihvaćanja drugih na ovom forumu bokte, sve puca.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

naravno, ili feminist, ili nezainteresirana, površna i lijena guzica, nema druge.

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

znaci ko god razmislja, informisan je, ukljucen u drustvo moze da bude ili antifeminista ili feminista?

Stranica 6 od 23 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •