Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
Zato što podržavam i više od onoga što je feminizam. Podržavam žene koje misle drugačije od mene. Podržavam žene koje se žele okrenuti mužu. Podržavam i žene koje muž uzdržava jer one ne rade. Ako ne žele raditi, jel. Podržavam i žene koje sjede kući i rađaju djecu. Podržavam i žene koje su se udale za muževe koji nisu feministi. Podržavam i žene koje su lijepe i definitivno ne mislim da žele biti lijepe zbog društva i da nisu ništa više od ljepote. Podržavam i žene koje se udaju za bogate muževe i ne mislim da su sponzoruše. Podržavam sve ljude koji žive život drugačiji od mog, sve dok to nije nikome na štetu.

I ne mislim da idem linijom manjeg otpora, samo promatram temu i ono u što se pretvorila.
Pa sta feminizam brani nesto od ovoga ili pokusava zabraniti?
Tj. Kako ti tocno sve ovo podrzavas bolje i jace od ljute feministkinje ( mene npr)?

I nemojte me shvatit pogresno, podrzavam i ja da se svatko zove kako hoce, i moze se o svemu imati misljenje, no i dalje ostaju i cinjenice. Pa tako ostaje cinjenica da niste dale nitijedan argument radi cega feminizam nije vas izbor. Riri je dala primjer s crnim zenama kojeg je Beti objasnila, a Konfuzija objasnjenja da nije ni partizan (?), iako nam nije rekla da li je antifasista ukoliko uziva tekovine antifasizma ili nije. To su jedina objasnjenja osim onih da je sve to jednoumlje i ideologija sto bi se isto trebalo argumentirati. Tako da, ako vam je ok da su zene jednakopravne muskarcima, a kazete da niste feministkinje onda naprosto pokazujete da ne razumijete temu. Na sto naravno imate pravo.