Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
Alfa mužjaci vukova 90%sukoba ne rešavaju fizičkom agresijom, i jako se trude da do nikakvih sukoba uopšte i ne dođe.
To je to, ako mene pitaš

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
Pa jesi, ali stvarno je neobično reći da podržavaš ravnopravnost ali ne i feminizam. Da li to znači da ti se samo sviđa ravnopravnost polova, ali se ne bi borila da je zadržiš ako kreneš da je gubiš -ili ako je izgubiš potpuno? Da li je to razlika između tvog gledišta i feminizma? Meni totalno izmiče ovo -ne svrstavam se u ideologije? Otkad je feminizam (samo) ideologija?
Eto, to i mene zanima, i nisam shvatila odgovor... Čini mi se da se feminizam shvaća samo kao kruta ideologija, a ne mindset - ravnopravni smo jer jesmo, jer smo ljudska bića.

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku

Ja i dalje ne razumijem argumentaciju (ovo je dosada najčudniji razgovor o feminizmu na ovom forumu)
podrzavam rodnu ravnopravnost i ciljeve feminizma (ni od riri ni od tebe ne pročitah ni jednu točku u kojoj se ne slažete sa ciljevima feminizma) ali nisam feministkinja.
Seni je to još bolje rekla....

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
Zato što podržavam i više od onoga što je feminizam. Podržavam žene koje misle drugačije od mene. Podržavam žene koje se žele okrenuti mužu. Podržavam i žene koje muž uzdržava jer one ne rade. Ako ne žele raditi, jel. Podržavam i žene koje sjede kući i rađaju djecu. Podržavam i žene koje su se udale za muževe koji nisu feministi. Podržavam i žene koje su lijepe i definitivno ne mislim da žele biti lijepe zbog društva i da nisu ništa više od ljepote. Podržavam i žene koje se udaju za bogate muževe i ne mislim da su sponzoruše. Podržavam sve ljude koji žive život drugačiji od mog, sve dok to nije nikome na štetu.
Pa i ja podržavam, a smatram se feministicom - upravo feminizam promiče da žena ima pravo izbora! Pa nek radi s njim što hoće!

Citiraj anita83 prvotno napisa Vidi poruku
E jeste mi raskupusile topic! Idem citat sad
Sretno