Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1108

Tema: Suze znak slabosti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

uglavnom, mene je o feminizmu prvo učila mater

onda sam godinama poslije došla radit u jednu razvikanu feminističku organizaciju
    bilo je nekih komentara na račun toga što je moj omiljeni, tada strastveni hobi bilo pletenje
    bilo je puno ženske nesolidarnosti, i lošiji tretman radnica kad su zatrudnile nego što sam vidila kasnije kad sam došla radit u amo reć patrijarhalnu sredinu
    mislim, nije bilo samo to, bilo je i puno drugih stvari

sve te događaje doživjela sam kao karakteristike tih osoba, a ne kao karakteristike feminizma, koji je za mene i dalje ono što mi je mama tad davno objašnjavala, što bi se moglo interpretirat kao da ništa otad nisam naučila

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    uglavnom, mene je o feminizmu prvo učila mater

onda sam godinama poslije došla radit u jednu razvikanu feminističku organizaciju
    bilo je nekih komentara na račun toga što je moj omiljeni, tada strastveni hobi bilo pletenje
    bilo je puno ženske nesolidarnosti, i lošiji tretman radnica kad su zatrudnile nego što sam vidila kasnije kad sam došla radit u amo reć patrijarhalnu sredinu
    mislim, nije bilo samo to, bilo je i puno drugih stvari

sve te događaje doživjela sam kao karakteristike tih osoba, a ne kao karakteristike feminizma, koji je za mene i dalje ono što mi je mama tad davno objašnjavala, što bi se moglo interpretirat kao da ništa otad nisam naučila
    nažalost mnoge su dobre ideje ocrnjene zbog onih koji su ih provodili... kad ljudi ne mogu pobjeć od sebe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •