Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1108

Tema: Suze znak slabosti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Jao Kaae kako dobro rečeno - festival uživanja u vlastitim mudrolijama, evo to je i moj dojam.
    Ima zaista odličnih i edukativnih postova, to je istina.
    Ali u nekom trenutku se jednostavno kroz temu počinje prožimati taština, brdo taštine, ne kažem kod svih koji pametno pišu

I Riri meni je super kako se ti vješto nosiš i lijepo obrazlažeš svoje stavove i da, užasno je nepravedno što ti se godine nabijaju na nos i trljaju poput nekog ružnog nedostatka!
    A još i ovo da kažem kad sam krenula - mene zapravo smeta to tapšanje po pepeima, ili reci pred svima ili muči.
    (nešto kao "il kuj il ne mrči gaća).
    Zato jer me salonska podrška neizmjerno podsjeća na ekipu po uredima koja salekuje iza ćošks da kaže kako se zapravo slaže s tobom, ali eto je smije to reći zbog ovog/onog.

Ma nemoj
    Pa onda muči i misli svoje, nije bed, ne trebam odvjetnika da bih se obranila
    Ali što ja imam od tog šuškanja, a kad mi se glava otkida onda mudro mučiš i zgodno si neutralan i zgodno čekaš zgodni proračunati trenutak da mi pokažeš kako si ti zapravo dobar i pravedan.
    Muko moja.
    Posljednje uređivanje od flopica : 30.06.2019. at 20:35

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    Jao Kaae kako dobro rečeno - festival uživanja u vlastitim mudrolijama, evo to je i moj dojam.
    Ima zaista odličnih i edukativnih postova, to je istina.
    Ali u nekom trenutku se jednostavno kroz temu počinje prožimati taština, brdo taštine, ne kažem kod svih koji pametno pišu
    možeš li pojasniti ovo? je li to stvar stila ili sadržaja?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •