-
Lili, ja stvarno ne znam kako si se prebacila na ljude koji neće da rade, svoj prvi post si napisala o prijatelju poslodavcu i na njega su krenuli komentari. Za ljude koji ne rade godinama, naravno da postoji opravdan ili neopravdan razlog, tačnije čitava lepeza razloga - a jedan od razloga su teško ostvarljiva radnička prava, a naročito ženama (od toga smo nekako krenuli u ovoj podtemi temine teme
).
Konfuzija, neću se praviti da jako puno znam o feminizmu jer zapravo ne znam, ali istorija je prepuna primera da nijedno jedino ljudsko pravo nije tako temeljno da ne može biti srušeno
. Naročito kada su institucije tako korumpirane kako kažeš - a jesu.
A moram reći da me iznenađuje tvoj stav o radnicima i intelektualcima: evo ja sam radničko dete 100%. Ali sam i intelektualac jednako koliko i ostali visokoobrazovani, makar sam nezaposlena i možda nikad ni neću imati čestit posao. Ako ništa drugo, smatram da je veliko dostignuće komunizma, socijalizma, čega već, što što mogu da budem obe stvari u isto vreme. I ne bih ja ni jednu od te dve strane sebe olako odbacila jer sam ponosna na obe.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma