Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
Meni je san mijenjati posao svake 2-3 godine kao Danci. Ne znam je l to zbilja tako odlicno funkcionira kako si ja maštam. Krenes ispocetka, nema klanova nekih, zdravije za drustvo u cjelini mi se cini. Opet ako si za nesto usko expert ne znam kako to ide.
Da, slažem se. Samo, primjećujem s godinama da mi se sve manje daje upoznavati novih ljudi na novom poslu i ići se snalaziti u novoj firmi. No radim posao gdje nije da radiš u svojoj specijaliziranoj niši već moraš shvatiti kako cijela firma funkcionira i kako tko u firmi radi - a to zna potrajati par godina. Još ako promijeniš branšu (“industry”) potrošiš još bar dvije godine da naučiš jezik kojim pričaju

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
Neku sam emisiju gledala kako se njihovi menadzeri odluce vozit autobus godinu dana ili tako nesto da se malo oporavi mentalno. Ovako se trosis stalno na isti nacin. Promijenis mjesto trosenja i cini mi se lakse tako.
To si ja želim. Ili još bolje - raditi par mjeseci, odraditi posao pa 6 mjeseci odmora. Čak i znam koji bi to bio posao u mojoj struci, ubiješ se tih 6-9 mjeseci pa se onda odmoriš kak spada. Ali s kreditom za vratom i dvoje djece nisam trenutno dovoljno avanturistički nastrojena za to...