Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1108

Tema: Suze znak slabosti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A to je :D
    Evo da dodam i ja nešto, ja ih baš mogu razumjet. Bit menadžer u nekom normalnom sustavu znači imat puno odgovornosti (obično i prema onima ispod i prema onima iznad sebe) i donositi puno odluka. Ako je negdje moguće uzet od toga radni odmor pa se vratit svome poslu, ili takvom poslu na drugom mjestu - divota.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    A to je :D
    Evo da dodam i ja nešto, ja ih baš mogu razumjet. Bit menadžer u nekom normalnom sustavu znači imat puno odgovornosti (obično i prema onima ispod i prema onima iznad sebe) i donositi puno odluka. Ako je negdje moguće uzet od toga radni odmor pa se vratit svome poslu, ili takvom poslu na drugom mjestu - divota.
    Ama razumem ja ovaj deo problema, kako da ne.
    Ono što mene muči je taj "radni odmor", zašto odmor mora biti "radni"?
    Koliko znam, biti menadžer znači uložiti puno puno svog vremena u svoj posao, propustiti puno puno trenutaka sna, odmora, šetnji, rekreacije, druženja itd.itd.itd. Ja zamišljam sebe kako bih na "odmoru" radila sve one lepe stvari koje do tada nisam mogla da radim, otišla na neko putovanje, provela vreme sa ljudima sa kojima hoću da ga provedem, obišla mesta za koja možda nisam imala vremena, radila nešto obično kreativno, na kraju krajeva, prala svoje suđe i usisavala svoju kuću, ono, vozila sebe autobusom.

Bizarno mi je da sa jednog posla gde ljudi zavise od tebe opet uskočiš u sledeći posao, gde opet imaš određene obaveze da ispuniš - osim ako to nije neko zadovoljstvo što si ti neki kraljević prerušen u prosjaka ili prineza sakrivena u Pepeljugu, pa doživljavaš situaciju kao zabavnu na taj način... Ili moraš ipak da imaš u životu to osećanje radne obaveze da bi mogao da funkcionišeš iz dana u dan?

Ali, kao što rekoh, to su problemi koje neću imati pa valjda nema ništa loše u tome da ih ne razumem .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •