Objasnjenje: kad te zivot mlatne i godine prodju, doc ces ti na moje i shvatit da je ono sto ti je sad nebitno i sto mozda percipiras ko agresiju i nabrijanost starijih zena koje misle da im vise ni.puderi ne mogu pomoc (samokritika moja: isko ne jucer sam si kupila 2 kupaca, a kupila sam.i primer nakon one rasprave - al ga ne koristim bas nesto) , nije to, nego faktualno stanje. Doc ces do asertivnijeg stava i govorenja popu pop, a ne sve u lijepe, moje misljenje grli tvoje misljenje. I vidjet ces da postoji nepravda i mervirat ce te baba s kojom se mora bost tm, bost ces se sama. A jos vise s didama i mladicima. I poducavat ces neosvijestene mladice.
Ko jenu pravu - a svi. Normalno je da je.mladost pozitivna, rozih cvika grabi naprijed, stvara novi zivot. I normalno je da je starost korektiv.
Naravno, ima karakternih razlika, nismo.svi mladi.i stari isti. Ja sam.i u mladosti htjela bit lonesome cowgirl kija se bori za pravdu, al je u...hm...zrelosti, to samo.izrazenije.
A ne.mogu se ne raznjjezit na mladost i.njen sklop harmonije i pozitive. I mojnje takav bio.
A mozda sam.i zabrijala skroz.