Pokazuje rezultate 1 do 50 od 199

Tema: Koliko cesto

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ovaj topic mi govori da nas ima još koji ne ginu za kuću.

Riri, mene je tvoj popis umorio, a kamoli da to sve radim tim tempom.
    Nisam ni kao frisko udata, bez djece.
    Prvo jer stvarno me smori vožnja od sat i 15 minuta nakon posla, a pod dva ne dam vikende kući.
    Odradim samo nužno, ostalo ne želim. Jer da želim, žrtvovala bi ono malo vremena koje mogu provesti s djecom ili vikend negdje u skitnji.
    Imala sam puzavicu pa nisam usisavala svaki dan, zato sam joj ugalj vadila iz usta .

Na ruke perem samo odjeću koja mi je sumnjiva da bi pustala boju, a u mašini perem i onu na kojoj je oznaka za hemijsku cistionicu (to je ono jedan- dva komada koje nisam najbolje proučavala pri kupovini).

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku

Riri, mene je tvoj popis umorio, a kamoli da to sve radim tim tempom.
    Nisam ni kao frisko udata, bez djece.
    Koji popis? Onaj sa linka? Ne radim ja prema tome, nisam ga baš pravo ni pročitala, to je bio samo primjer da pokažem Aniti kako izgledaju ti popisi.

Ako misliš na ono što sam pisala, pa moram to sve napraviti. Mislim, ne mogu pustiti da se nakupljaju dlake od psa do ne znam kad. Ili prašina. Ili suđe. I onda mi je lakše potrošiti 20 min dnevno na to, nego jednom tjedno pa na duže. A iskreno, malo sam i bakteriofob.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Koji popis? Onaj sa linka? Ne radim ja prema tome, nisam ga baš pravo ni pročitala, to je bio samo primjer da pokažem Aniti kako izgledaju ti popisi.

Ako misliš na ono što sam pisala, pa moram to sve napraviti. Mislim, ne mogu pustiti da se nakupljaju dlake od psa do ne znam kad. Ili prašina. Ili suđe. I onda mi je lakše potrošiti 20 min dnevno na to, nego jednom tjedno pa na duže. A iskreno, malo sam i bakteriofob.
    Mislila sam na ovo što si pisala, znam za one popise s linka.

Silly, na 90 perem bijeli, samo radi bubnja, da njega malo properem na višoj temperaturi.

Anita, ja ti stvarno ne mogu pomoći, jer nisam cistunica i ne želim trošiti svoje vrijeme na to.
    Ovdje sam pokupila foru sa tuširanjem kupatila, eto to mi je bio jedan od korisnijih savjeta.
    Posljednje uređivanje od j-la : 26.06.2019. at 00:30

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •