Sirius, pjeniš se bezveze.
Ja imam košaricu E, tako da...
Pa blago tebi. Ja imam H. Znaci da su moje ipak -vece.
Moguce da onda ipak imam nesto iskustva u kupovini tog broja. Jer ga nikad nisam vidjela u Lidlu ili bilo kakvom slicnom ducanu.
Moguce da onda ipak imam nesto iskustva u kupovini tog broja. Jer ga nikad nisam vidjela u Lidlu ili bilo kakvom slicnom ducanu.
Sirius ja te razumijem iako imam D kosaricu. Ali kvalitetni grudnjak je kvalitetni grudnjak. Da to stoji kako treba, da mogu potrcati bez problema i da ne izgleda babasto
Obujam mi je dosta veći pa mislim da ipak imamo slični problem.
U Lidlu nećeš naći grudnjak, ali zaviri u Kik. Mogla bi se ugodno iznenaditi.
Ja sam neki dan isprobavala u Kiku- Brežice grudnjake i svi su mi bili bar tri broja preveliki.
Mislim na košarice.
Obujam mi je dosta veći pa mislim da ipak imamo slični problem.
U Lidlu nećeš naći grudnjak, ali zaviri u Kik. Mogla bi se ugodno iznenaditi.
Ja sam neki dan isprobavala u Kiku- Brežice grudnjake i svi su mi bili bar tri broja preveliki.
Mislim na košarice.
Ja imam obujam 75 . Jedva da u Lisci postoji taj obujam i kosarice H na dva modela bez spuzve. Tako da sam 100 % sigurna da nikad necu kupiti jeftini grudnjak. I naravni da cu tu skupocjenu robu nastaviti prati na ruke.
A ja 85K. I ne da ih nema u Kiku, Pepcu i slično, nego ih nema ni u Aniti ni u Hrvatskoj. Pa ih onda čuvam i perem na ruke. Zadnji put samo naručila 7 komada u mom broju od poznatog proizvođača i zadržala jednog jer ostali nisu bili dobri.