Pokazuje rezultate 1 do 50 od 199

Tema: Koliko cesto

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Cokolada rado bi al kako vec bude kad imas djecu uvijek nekom nesto treba netko je gladan pa drugi dovodi prijatelje pa i njima spremi nesto pa prvo evo hoce majicu pa se brini o svekrvi i svekru....uh! Slobodna sam kad idem spavat hehe
    Da mi je bar kucu dovest na neki nivo za odrzavanje al taman kad sredim jednu sobu u drugoj se nakupi takav osjecaj imam. Uh magriz osim moje kceri koju se cuje do grada kad vrisne zbog pauka lol
    Riri neki link il da mi kazes sta da utipkam? Nemogu reci sinu da mu necu oprat majicu hehe vidit ces kad budes imala djecu zavjese nisam od Bozica oprala joooj

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj anita83 prvotno napisa Vidi poruku
    Cokolada rado bi al kako vec bude kad imas djecu uvijek nekom nesto treba netko je gladan pa drugi dovodi prijatelje pa i njima spremi nesto pa prvo evo hoce majicu pa se brini o svekrvi i svekru....uh! Slobodna sam kad idem spavat hehe
    Da mi je bar kucu dovest na neki nivo za odrzavanje al taman kad sredim jednu sobu u drugoj se nakupi takav osjecaj imam. Uh magriz osim moje kceri koju se cuje do grada kad vrisne zbog pauka lol
    Riri neki link il da mi kazes sta da utipkam? Nemogu reci sinu da mu necu oprat majicu hehe vidit ces kad budes imala djecu zavjese nisam od Bozica oprala joooj
    o ti je zato jer si doma i svi te smatraju za sluškinju.
    Da si na usluzi.
    E pa lijepo ti njima objasni da nisi ni sluškinja, a ni batler.
    Sin ti je dovoljno velik za puno toga, zašto ga hraniš?
    Nek si sam napravi i sprema za svoje prijatelje.
    Kći isto, a o mužu da ne govorim.
    Zašto ti on ne pomaže oko roditelja? Uostalom, to su njegovi roditelji.
    Primjerice on može okupati tatu, dok ti kupaš mamu.
    Kad smo mi imali nepokretnu svekrvu i on i ja smo se zajedno skrbili o njoj i oboje smo radili. On čak i vikendom i praznicima.
    Sve je stvar dogovora i organizacije.
    Ali prvo i osnovno_ ti NISI sluškinja!
    Objasni im to i podijelite zaduženja.
    T

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj anita83 prvotno napisa Vidi poruku
    Nemogu reci sinu da mu necu oprat majicu hehe
    pa majicu pere ves masina. uostalom, ako bas zeli tu neku odredenu, nek si sam pere. zasto ne? nije invalid

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    pa majicu pere ves masina. uostalom, ako bas zeli tu neku odredenu, nek si sam pere. zasto ne? nije invalid
    Takje. Mislim da moji sinovi bolje rukuju vešmašinom nego muž, ali zato on bolje rukuje mašinom kod svoje mame nego ja. Stvar je samo u učestalosti korištenja.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih svom bacila nesto u glavu kad mi to kaze
    da, pere veš mašina
    ali ako se veš ne “obradi”, ako se svaki komad robe ne pregleda gdje je koja mrlja, ako se ide metodom “frk u mašinu” onda, barem kod mene, a promijenila sam nekoliko mašina i 100 vrsta prašaka, dobijem čistu mrlju van
    je da ne perem rifljačom na potoku, ali nije baš samo ubaci i uključi
    a i bome ne dam da se vrti mašina za jednu majicu

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih svom bacila nesto u glavu kad mi to kaze
    da, pere veš mašina
    ali ako se veš ne “obradi”, ako se svaki komad robe ne pregleda gdje je koja mrlja, ako se ide metodom “frk u mašinu” onda, barem kod mene, a promijenila sam nekoliko mašina i 100 vrsta prašaka, dobijem čistu mrlju van
    je da ne perem rifljačom na potoku, ali nije baš samo ubaci i uključi
    a i bome ne dam da se vrti mašina za jednu majicu
    ti svaki komad vesa pregledavas? ako je bila mrlja, ili je otisla ili je ostala. pere se jos jednom. ne pamtim kad sam rifljala ves

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •