Pa napisala sam nula s navodnicima. Ali je činjenica da je praktično sve što mu ostane nakon provizija, poreza i operativnih troškova uložio nazad i da u stvari ima stres i puno posla a nema od toga novaca odnosno i dalje žive od plaće. Nije mu vikendica trošak no da je koristi za sebe ne bi nikad toliko ulagao. U stvari ja mislim da se time bavi jer mu je izazov i neka vrst hobija, puno vremena i truda ulaze u detalje, onako temeljit je. Ja osobno ne bi imala ni volje ni živaca za sve to što radi

Rosa je pitala za isplativost, ako ljetuje 4 tjedna na vrhuncu sezone pa tu odmah gubi jako puno prihoda , dok plati svima + kao vlasnik moraš doći par puta van sezone na razne pripreme i postsezonske poslove, ne vidim baš da će zaradom od jedne jedine jedinice imati zaradu vrijednu spomena. Olakšava financijski održavanje nekretnine i to je to. Ali opet tjera te da stalno ulazes, ne znam kolika joj je želja 6/10 gurati na 9/10 da dobije ocjenu 9,50 ili kolikovec treba da je popunjena i u mjesecima kad nije sve puno...