Pokazuje rezultate 1 do 50 od 84

Tema: Iznajmljivati apartman turistima,a zivjeti 300km dalje

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Tih 10 dana on mora razbiti na 3-4 vikenda koje sjedne u auto plati benzin i cestarinu, sljaka cijeli vikend, vrati se nazad. Odradi 5 dana na stresnom poslu. Pa opet. Svake godine ima neku vecu investiciju, novi kreveti, novi ormari, uredi okucnicu, renoviraj prozore jer nakon par godina nije dosta samo farbanje, mijenjaj kuhinjske aparate, pa posteljina, rucnici.... nakupi se. Ja pričam što on priča, a ne mislim da imalo pretjeruje ili laze. Uostalom, i sami smo u nekom trenutku u ZG razmišljali o dnevnom najmu, kad smo sve stavili na papir smo odustali, a mogli smo dosta dobiti po danu. No zaključak je bio da kad se sve zbroji i oduzme nije to vrijedno tih novaca.

Rosa se može raspitati koliko košta čišćenje, koliko bi morala uopće uložiti da da bude konkurentno za iznajmljivanje, i koliko svog vremena i truda uložiti u oglašavanje, komunikaciju s gostima i sl ali ako joj 10.000kn na kraju sezone nije puno sumnjam da će neki business case naći u tom poduhvatu.

PS možda sad više ne ma nikog za izdavanje računa i prijavu, bavi se time godinama pa možda sad taj dio radi sam preko interneta. Prije mu je netko izdavao račune jer je morao biti tamo kad gost dolazi.
    Posljednje uređivanje od sillyme : 28.06.2019. at 08:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •