Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: e coli koji sok za bebu?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno e coli koji sok za bebu?

Sin mi ima 3 i pol mjeseca i e coli 10 na 5. Do sad sam ga isključivo dojila al jučer mi je pedijatrica nefrolog rekla da bi mu trebala počet davat neki sok zbog manjka c vitamina. Sad ne znam koji bi mu sok kupila za početak il da kuham čaj od suhih brusnica i kako da mu to i koliko dajem .Na žličicuu ili bočicu

Mirjana S. avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Eni je morala uzimati vitamin c sa željezom. Mrvila sam pola tabletice Plivita C,otopila u žličici sokića od jabuke ili mrkve i dala joj špricom jer je tak bilo najsigurnije da će popiti.

mirje avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

millie, ja bih ti preporučila da i dalje samo dojiš. I meni su dijelili slične savjete, M. ima reflux i imala je E. coli. Sokići sadrže šećer što je puno puno gore po pitanju E. coli nego upitna teza o manjku vitamina C (mislim, na osnovi čega je to dr. zaključila?), ako je preporučila sirup brusnice kao nadopunu terapiji, tj. Cran Actin, to je onda već nešto drugo... U svakom slučaju, dijete ima tek 3 mjeseca :shock: pa sve što mu treba dobija kroz dojenje

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Re: e coli koji sok za bebu?

Citiraj millie prvotno napisa
    Sin mi ima 3 i pol mjeseca i e coli 10 na 5. Do sad sam ga isključivo dojila al jučer mi je pedijatrica nefrolog rekla da bi mu trebala počet davat neki sok zbog manjka c vitamina. Sad ne znam koji bi mu sok kupila za početak il da kuham čaj od suhih brusnica i kako da mu to i koliko dajem .Na žličicuu ili bočicu
    Potpisujem mirje. Potpuno je u pravu. Za Cranactin sirup i neke čajeve je prerano, premali ste. Eventualno Plivit C 50mg smrviti u malo vodice pa ponuditi djetetu. Drugo ništa, samo puno maminog mlijeka. :D

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

mi nismo smjeli tako rano piti brusnicu, a iz iskustva ona je preagresivna, posebno za želudac... tako da se ne žurite s tim...

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

u toj dobi najviše ćeš je zaštititi čestim, ali čestim mjenjanjem pelena i pranjem guze nakon svakog kakanja, mi to radimo od 3.mj. kad smo otkrili E.Coli i već nam je prešlo u praksu... nije problem, u sekundi gotovo...

i čestim unosom tekućine da to izbaci van, odnosno dojenjem kasnije pijenjem vode

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

PRERANO JE ZA NJEGA DA UZIMA BRUSNICU ALI KED JE MOJA MALA IMILA REFLUX JA SAM PILA PO 3ml BRUSNICE I BILO JE NJOJ BOLJE! PROBAJ!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja sam pila kad je bilo potrebno plivit c i tako ga je bubi dobio putem cike..uzimala sam veću dozu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •